Antena Căutare

Barem ROMÂNĂ Simulare Bac 2019. Cum se corectează subiectele

Barem ROMÂNĂ Simulare Bac 2019. Cum sunt corectate subiectele la simularea de la Limba Română, Bacalaureat 2019 și ce trebuie să știe elevii. 

Barem ROMÂNĂ Simulare Bac 2019. Cum se corectează subiectele
Barem Simulare Limba Romana Bac

Barem ROMÂNĂ Simulare Bac 2019. Cum sunt corectate subiectele la simularea de la Limba Română, Bacalaureat 2019 și ce trebuie să știe elevii.

​Ministerul Educaţiei publică la ora 15.00, baremul de corectare pentru subiectele la limba română la simulare bacalaureat 2019. Astăzi elevii din clasele a XI-a şi a XII-a au susținut prima probă, urmând ca miercuri să susțină proba profilului la simulare BAC 2019, matematică sau istorie, iar joi pe cea la alegere.

Vezi AICI Baremele la simulare Limba si Literatura Romana

Barem ROMÂNĂ Simulare Bac 2019 Edu.ro. Ce trebuie să știe elevii

Elevii primesc puncte pentru cele trei subiecte primite atât la profilul real, cât şi la profilul uman la simularea bacalaureatului 2019 la română după cum urmează: pentru primul subiect primesc 50 de puncte, pentru cel de-al doilea 10 puncte, iar pentru cel de-al treilea primesc 30 de puncte. Nota finală se calculează prin împărţire la 10 a punctajului total obţinut pentru lucrare. Probele la simularea BAC 2019 au început la ora 9.00, iar timpul destinat elaborării lucrării scrise este de 3 ore. A1.ro a publicat subiectele care au picat la Simularea de la Limba Română, pentru elevii de clasa a XII-a.

Astfel că, clasa a XII-a – profil uman au picat următoarele:

text din Ion Barbu, „Sub constelația numerelor”

– de comentat, în minimum 50 de cuvinte, un fragment din poezia „Toamnă de suflet” a lui Tudor Arghezi, în care să evidențieze relația dintre ideea poetică și mijloacele artistice

– de redactat un eseu de minimum 400 de cuvinte în care să prezinte relația dintre două personaje într-un roman interbelic studiat.

Clasa a a XI-a – profil uman:

– text din Ioan Slavici, „Amintiri”

– de prezentat în 50 de cuvinte perspectiva narativă dintr-un fragment din „Pânza de păianjen” de Cella Serghi

– de redactat un eseu, de minimum 400 de cuvinte în care să prezinte particularităție de construcție a unui personaj dintr-o comedie studiată. Vezi AICI --->>>>>> SUBIECTELE și tot ce trebuie să știi!

Simulare Bac 2019 ROMÂNĂ #foaiagoala. Câți elevi au dat foaia goală la simulare... Subiecte și Bareme Simulare Bac 2019 Limba Romană. Când se afișeaza notele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x