Antena Căutare

Bilanț nou de decese din cauza gripei! S-a ajuns la 63 de oameni morți! În ce orașe s-au înregistrat ultimele decese

Gripa face victime în fiecare zi! În acest moment, bilanțul deceselor arată 63 de decese cauzate de virusul gripal.

Gripa face noi victime! Bilanțul înfiorător al oamenilor morți a ajuns la 63. Ce se întmplă la ora actuală în spitale și ce tip de virus gripal a răpus ultimele victime:

Ultimele două decese s-au înregistrat în București și Arges, victimele fiind doi bărbați cu vârstele de 54 și 46 de ani.

Un bărbat în vârstă de 57 de ani, din municipiul Bucuresti, confirmat cu virus gripal tip A,
subtip (H1)pdm09,
avea condiții medicale preexistente, și nu avea vaccin anti-gripal, a murit din cauza virusului, decesul fiind înregistrat în data de 30 ianuarie.

Ultimul caz de deces cauzat de gripă în România a fost confirmat la un bărbat în vârstă de 46 de ani, din judeţul Arges, confirmat cu virus gripal tip A, subtip (H1)pdm09. Victima a avut condiții medicale preexistente şi era nevaccinat anti-gripal, decesul fiind înregistrat tot în cursul zile de 30 ianuarie, spune observator.tv

Astfel, numărul deceselor cauzate de gripă în acest sezon se ridică la 63.

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat, oficial, epidemie de gripă în România în cursul zilei de miercuri. Decizia a fost luată după ce s-au înregistrat 3 săptămâni epidemice consecutiv.

Efectele gripei se văd atât în școli, unde absenteismul este foarte mare raportat la această perioadă a anului, cât și în spitale și spațiile publice, unde un procent de 80% tușește și prezintă stări de răceală și gripă.

Conform sfatului medicilor, cea mai bună metodă de protecție rămâne vaccinarea, precum și regulile de igienă. Spitalele au luat și ele măsuri de precauție și au limitat accesul vizitelor.

Flăcările au izbucnit imediat după impact! Trei TIR-uri s-au ciocnit violent și au luat foc: Doi oameni, arși de vii... Caz tulburător! Bărbat bătut de fratele mai mic, în comă, la spital! Medicii sunt sceptici în privința șanselor de supra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x