Antena Căutare

Biroul de calculator – mobilierul cheie al laboratorului de informatică

Mobilierul scolar inseamna mai mult decat piesele dedicate unei sali de clasa obisnuite. Atunci cand ne gandim la laboratorul de informatica, ne gandim automat la birourile de calculator.

Biroul de calculator – mobilierul cheie al laboratorului de informatică
Biroul de calculator – mobilierul cheie al laboratorului de informatica

Si acestea sunt foarte importante si vin cu cateva specificatii cheie de ajutor nu doar pentru elev, cat si pentru unitatea de invatamant.

Calitatea mobilierului scolara este primordiala, mai ales atunci cand ne gandim la siguranta si confortul elevilor. Nu doar bancile scolare sunt importante, ci si piesele de mobilier din laboratoarele de specialitate, cel de informatica fiind unul dintre ele.

Compania Clujeana Furnissa s-a specializat in decursul timpului in realizarea si comercializarea mobilierului pentru scoala de calitate, fiind in topul national la acest obiectiv. Bazandu-se pe tehnologii moderne si pe o echipa dedicata, compania a inclus in portofoliul sau piese de mobilier specifice atat claselor clasice, cat si laboratoarelor tematice. Printre acestea se numara bancile scolare, scaunele, catedrele si dulapurile pentru rechizite, vestiarele si mobilierul pentru sala de sport, cat si multe alte piese si accesorii pentru dotarea completa a unitatilor de invatamant.

Pentru laboratorul de informatica, Furnissa pune la dispozitie o varietate de birouri de calculator. Acestea au fost croite pentru a face fata chiar si celor mai capricioase incaperi, cu arhitectura neprietenoasa, si vin in diferite dimensiuni si forme. Din portofoliu fac parte atat birourile de calculator clasice, realizate din pal melaminat, cat si mesele pentru calculator, ce vin cu blat din lemn si structura metalica. Cele din urma pot fi personalizate in functie de specificul unitatii de invatamant, putand fi aleasa atat textura si culoarea lemnului, cat si culoarea structurii metalice. Oricum ar fi birourile alese, toate dispun de blat culisant din plastic rigid, pentru tastatura. Birourile de calculator vin si cu spatiu dedicat depozitarii unitatii PC, oferindu-i astfel protectie, dar si ventilatie corespunzatoare.

Tot din gama birourilor de calculator se numara si catedra pentru informatica, aceasta diferentiandu-se prin spatiul de depozitare ce poate fi incuiat. Acesta este vital pentru profesor, pentru ca aici isi poate depozita lucrurile de care are nevoie in predare.

Compania livreaza toate aceste piese gata montate, pentru a facilita dotarea rapida a laboratorului de informatica, dar si pentru a eficientiza montajul si pentru a evita orice accident si orice defect aparut in urma montajului incorect.

Furnissa SRL are grija de beneficiarii finali ai mobilierului scolar, oferindu-le mobilier de calitate, rezistent si sigur. Compania ofera solutii complete de dotare cu mobilier si accesorii scolare a salilor de curs, laboratoarelor de specialitate, vestiarelor si cancelariilor, focusandu-se atat pe calitate, cat si pe pretul de vanzare. Obiectivul acesteia este de a contribui activ la sprijinirea invatamantului romanesc, raportul calitate-pret fiind intotdeauna indreptat in favoarea beneficiarilor. In plus, ofera si posibilitatea de a consilia unitatile de invatamant in gasirea solutiei optime de dotare cu mobilier, atat in functie de spatiul dispus, cat si de factorul financiar.

Bolnavii de COVID-19 rămân fără concediu medical. Se dau amenzi de până la 10.000 de lei! Legea carantinării și izolării... „Nu ne face plăcere să păzim indivizi dubioşi, plini de burţi şi aur! Ne e rușine!”. Scandal în poliție, după moartea lu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x