Antena Căutare

Black Friday Romania 2018. Cât timp mai e până la ziua cu cele mai multe reduceri din an

Black Friday Romania 2018. Cât timp mai e până la ziua cu cele mai multe reduceri din an

Black Friday Romania 2018. Cât timp mai e până la ziua cu cele mai multe reduceri din an
Black Friday 2018 | theodysseyonline.com

Marile reduceri ce se anunță de Black Friday pot convinge pe oricine să facă cumpărături atât online cât și în magazine. Comercianții din România încep să își pregătească rafturile pentru marea zi de oferte și reduceri, așteptând mai mulți clienți și mai multe vânzări.

Acest eveniment, Black Friday, a ajuns în România datorită celor de la eMAG. Aceștia l-au introdus pentru prima dată în 2011. Tipul acesta de eveniment este preluat din SUA.

Începând cu 2011, în fiecare an în noiembrie românii se pregătesc să își cumpere ce și-au dorit tot anul la reducere. Acest eveniment de shopping cu reduceri și oferte nenumărate aduce produsele tale preferate la un preț accesibil. Așadar, dacă ai economisit câteva luni cu gândul la acest eveniment și la tot ce trebuie să îți cumperi, nu rata ocazia de a fi primul care află de reduceri.

Cu toții ne dorim să reușim în sfârșit să ne achiziționăm lucrurile mult visate. Pentru a avea succes la cumpărăturile de Black Friday, nu doar că trebuie să fim atenți la reduceri, ci și să încercăm să fim printre primii care le descoperă. Unui produs de calitate la care multă lume speră s-ar putea să i se termine stocul destul de rapid. De aceea ai nevoie de niște tehnici pe care să le pui în practică în Vinerea Neagră.

Dacă în SUA data este fixă, fiind a doua zi după Ziua Recunoștinței, în România lucrurile stau altfel. Data diferă de la un comerciant la altul. Unii dintre ei dau startul reducerilor mai devreme sau prelungesc perioada de reduceri de-a lungul mai multor săptămâni.

De exemplu, eMAG dă startul reducerilor pe 16 noiembrie. Mai mult decât atât, unii optează chiar să dubleze perioada de promoții și nu se rezumă la o singură zi de vineri. Mulți comercianți vor avea produse la reduceri și pe 23 noiembrie. Dacă ești atât de nerăbdător, află că mai sunt 3 săptămâni, 2 zile, 7 ore și 58 minute.

Tot ce trebuie să știi este că e bine să începi să te pregătești încă de la jumătatea lunii noiembrie, fiind cu ochii pe site-urile magazinelor online preferate. Fii printre primii care vede reducerile la articolele preferate și achiziționează-le.

Sursă foto: theodysseyonline.com

Accident de muncă TERIBIL în Sibiu! Un bărbat a fost la un pas de moarte... CUTREMUR în România, în această seară! Ce magnitudine a avut seismul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x