BOMBĂ! E oficial! Cristian Pomohaci și-a găsit alinarea alături de.... Toți au rămas șocați!

 
+4 click pentru
galerie

Schimbare importantă în viață! Fostul preot Cristian Pomohaci, acuzat că ar fi încercat să corupă sexual un adolescent, și-a găsit alinarea în natură și creșterea animalelor. Departe de camerele de filmat, artistul s-a dedicat activităților domestice, ba chiar le-a arătat fanilor pe o rețea de socializare „producția de cârlani” din 2017. În dreptul imaginilor, a adăugat și o descriere pe măsură:

„Unul din berbecuții de anul acesta, cu care ne-a binecuvântat Dumnezeu ! Moșuni”, a fost mesajul lui Pomohaci.

„Să fiți puternic, să treceți și peste aceste încercări ce vin de la diavol!”, „Vă iubim, Părinte!”, „Ați fost nevinovat și v-au judecat pe nedrept!”, sunt numai câteva dintre mesajele de susținere ale credincioșilor, transmise fostului prelat.

Vă reamintim că Pomohaci a fost caterisit, adică eliminat din preoţie, dar încă este susținut de foarte mulți credincioși care îl consideră nevinovat.  Fostul slujitor al Domnului a fost acuzat că ar fi încercat să corupă sexual un adolescent.

“S-a luat decizia de caterisire a preotului Cristian Pomohaci. Caterisirea presupune pierderea, pentru totdeauna, a preoţiei şi a posibilităţii de a ocupa un post în activităţile bisericeşti. Decizia poate fi contestată în termen de 15 zile, la Mitropolie”, a declarat Oliviu Botoi, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Ortodoxe de Alba Iulia.

Nu s-a apărat în niciun fel

Timp de două săptămâni, fostul preot ar fi putut aduce probe sau dovezi la Consistoriul Eparhial, instanţa disciplinară şi de judecată în cadrul Arhiepiscopiei Ortodoxe de Alba Iulia, care să-l dezvinovăţească de acuzele ce i s-au adus, dar Pomohaci nu a dăcut nimic în acest sens.

 Cristian Pomohaci, de la Parohia Moşuni, din judeţul Mureş, este în mijlocul unui scandal mediatic, după ce în mediul online a apărut o înregistrare în care ar fi cerut favoruri sexuale unui tânăr care, la data respectivă, era minor.

Nu a adus probe sau dovezi la Centrul Eparhial, care să-l disculpe de învinuirile care i s-au adus în spațiul mediatic, însă a prezentat o solicitare prin care cere retragerea temporară din preoţie, pe motive de sănătate. 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe