Antena Căutare

Vești uriașe pentru zeci de mii de români! Se dau bani de la stat! Cine sunt categoriile de români care sunt vizate

Zeci de mii de români ar putea să primească în perioada următoare 500 de lei, bani de la stat, potrivit unui proiect de lege ce ar urma să fie adoptat. 

Zeci de mii de români ar putea să primească în perioada următoare 500 de lei, bani de la stat, potrivit unui proiect de lege ce ar urma să fie adoptat.

Conform acestui proiect, pensionarii și familiile cu copii ce au un venit de 1.200 de lei pe lună ar putea să primească lunar bonuri pentru alimente, în valoare de 500 de lei.

De asemenea, acest ajutor poate fi acordat şi persoanelor care nu au niciun fel de venit, dar cu condiţia de a efectua muncă în folosul comunităţii. "Statul este obligat prin Constituţie să asigure traiul zilnic al cetăţenilor săi, dar din păcate la noi nu se prea întâmplă acest lucru. Mulţi români nu au ce să mănânce, întrucât veniturile lor sunt extrem de mici. Trebuie să intervenim cumva pentru ca toţi oamenii să poată mânca cât de cât bine în ţara asta. Daca legea la care lucrăm va fi votată, atunci, fiecare român va putea să se hrănească, nu la standarde înalte, dar măcar normal dar va trebui să facă şi ceva pentru acei bani tot pentru comunitatea care îi ajută şi îi susţine.", a declarat unul dintre politicienii care au lucrat la acest act normativ.

Ce pedeapsă a primit un bărbat care a refuzat testarea cu aparatul etilotest şi recoltarea de probe de sânge... Centrul Vechi al Capitalei, o "bombă cu ceas"! Există branșamente ilegale la curent: Un incendiu poate izbucni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x