Antena Căutare

Bucuresti: Oprescu vrea referendum pentru salubrizare. Gropile raman!

Primarul general Sorin Oprescu a declarat ca are in vedere organizarea unui referendum pentru mai multe proiecte ale Capitalei care se amana sau sunt respinse "din vointa politica, luna de luna", in sedintele Consiliului General al Municipiului Bucuresti, dand exemplu strategia pentru salubrizarea Capitalei.

Voi organiza referendum pentru a cere parerea bucurestenilor la o serie intreaga de proiecte, care se amana sau sunt respinse din vointa politica, luna de luna, in sedintele Consiliului General al Municipiului Bucuresti


Edilul sef a dat ca exemplu proiectele privind strategia de salubrizare a Capitalei, care au fost de mai multe ori respinse sau amanate de catre consilierii generali in sedintele CGMB. El a explicat ca la strategia de salubrizare a Capitalei se doreste "monopolul la sectoare".

"S-a depasit Senatul. Urmeaza Camera Deputatilor, care vad ca introduce din nou particula , in conditiile in care Bucurestiul functioneaza deformat - oras-capitala cu sapte bugete si o serie intreaga de lucruri aberante, care au plecat din ograda primarului general lasandu-l pe acesta numai cu responsabilitatile", a precizat Oprescu.

Proiectul privind normele de salubrizare si igienizare a fost respins pana acum de doua ori de Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB.

Consiliul Concurentei a constatat ca autoritatile publice din Bucuresti au incalcat legea concurentei, in ceea ce priveste prelungirea contractelor de salubrizare prin acte aditionale, fara a organiza licitatii pentru selectarea operatorului.

Despagubire: 5.000 de euro, pentru o muscatura de caine... Contrabandistii, in colimatorul MAI : Mii de persoane, cercetate de la inceputul anului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x