Antena Căutare

UPDATE! Aproape 100 de apartamente au fost distruse in urma incendiului de la complexul rezidential din Bucuresti

Un incendiu a izbucnit la etajul 10 al unui bloc dintr-un complex rezidential aflat in sectorul 3 al Capitalei. Flacarile au cuprins o suprafata de aproximativ 400 de metri, au declarat reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti.

UPDATE 18.50: Locatarii apartamentelor afectate de incendiul stau la coada, la gradinita din interiorul complexului, pentru a primi cazare la hotel de la reprezentantii dezvoltatorului imobiliar, informeaza Mediafax.

De asemenea, locatarii urmeaza sa intre in blocul afectat de incendiu, imbracati in echipamente de protectie si insotiti de pompieri, pentru a vedea in ce stare sunt in apartamentele in care locuiau.

Potrivit unei locatare, mansarda in care locuia si care a fost distrusa complet de incendiu nu se aflat in proiectul initial al blocului.

Numarul apartamentelor afectate in urma incendiului este de aproape 100, insa structura interioara a cladirii nu a fost atinsa.

Din primele informatii, incendiul ar fi fost cauzat de un aparat de aer conditionat.

UPDATE 17.10: Imobilul care a luat foc nu are autorizatie din partea Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, a declarat prefectul judetului Ilfov, Florentina Pencea. Ea a mai precizat ca se cunostea faptul ca exista o problema cu alimentarea cu apa in zona.

UPDATE 17.00: Reprezentantul dezvoltatorului imobiliar care a construit complexul a anuntat ca persoanele afectate de incendiu vor fi cazate la hotel, cat timp imobilul se va afla in reparatii. El a mai declarat ca pe toate scarile blocului respectiv sunt hidranti si ca nu isi explica problemele ce ar fi aparut la alimentarea cu apa a masinilor care intervin la incendiu.

UPDATE 16.30: Un pompier care lua parte la interventie a fost dus de urgenta la spital. El s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon, anunta Raed Arafat. Pompierul nu este in stare grava.

UPDATE 16.15: Incendiul izbucnit la mansarda unui bloc dintr-un ansamblu rezidential Confort City s-a extins la cateva apartamente de la etaje inferioare, in urma caderii unor bucati din acoperis, iar mai multe persoane au cerut ajutor medical, dupa ce au inhalat fum sau au suferit atacuri de panica. Bucatile din acoperis cazute au afectat si balcoanele ale unor apartamente de la niveluri inferioare etajului 10, informeaza Antena3.

Oamenii sunt revoltati pentru ca pompierii nu au avut suficienta apa pentru a stinge incendiul.

Ansamblul rezidential Confort City, detinut de fratii Robert si Liviu Negoita, este format din 12 blocuri cu 1.680 de apartamente, la care se adauga parcari, doua minimarketuri, o gradinita, locuri de joaca pentru copii si parcuri.

UPDATE 15.54: Primarul din Popesti Leordeni, prezent la fata locului, a informat ca nici o persoana nu a fost ranita sau intoxicata cu fum in urma incendiului

UPDATE 15.33: Martorii afirma ca hidrantii din zona nu functioneaza, pompierii fiind nevoiti sa aduca apa cu autospecialele. Sute de oameni au fost evacuati

"Incendiul afecteaza etajul 10, ultimul, al unui bloc din complexul rezidential Confort City. Nu au fost inregistrate victime. Incendiul se manifesta cu un fum gros, iar flacarile afecteaza aproximativ 400 de metri patrati de material lemnos", conform ISU.

Pompierii intervin la fata locului cu doua autoscari si cinci autospeciale cu apa si spuma, potrivit ISU Bucuresti. Iar un echipaj de descarcerare si unul de prim-ajutor s-au deplasat si ele in locatie.

Ansamblul rezidential Confort City, detinut de fratii Robert si Liviu Negoita, este format din 12 blocuri cu 1.680 de apartamente, la care se adauga parcari, doua minimarketuri, o gradinita, locuri de joaca pentru copii si parcuri.

Complexul rezidential este situat pe Splaiul Unirii, la 7,6 km de Piata Unirii, 6,3 km de Parcul Tineretului si la 4 km de Rin Grand Hotel.

Meteorologii anunta sfarsitul "verii" prelungite - De miercuri se raceste!... Sorin Ovidiu Vantu a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu executare ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x