Antena Căutare

Cadavrul unei femei, cu mâinile şi picioarele secţionate de corp, găsit la Galaţi

Cadavrul unei femei, având mâinile şi picioarele secţionate de corp, a fost descoperit, în noaptea de miercuri spre joi, pe marginea drumului de centură, în Galaţi. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi.

Din primele informaţii oferite de anchetarori, cadavrul a fost descoperit puţin înainte de miezul nopţii de miercuri spre joi, pe marginea drumului de centură al Galaţiului. Imediat, zona a fost împânzită de Poliţie, iar criminaliştii au ridicat probe. Cadavrul a fost dus la Serviciul Judeţean de Medicină Legală, pentru necropsie, urmând ca medicii legişti să stabilească momentul în care a survenit decesul.

Primele informaţii arată că femeia găsită pe marginea drumului de centură a avut o moarte violentă, mâinile şi picioarele fiindu-i secţionate de corp. Părţile umane ar fi fost descoperite lângă cadavru.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi, care nu a oferit deocamdată informaţii. Surse din rândul anchetatorilor susţin că oamenii legii ar avea deja un suspect în acest caz.

Sursa : news.ro

Pintea: Am primit o informare privind creşterea semnificativă a atacurilor cibernetice; au fost transmise recomandări tu... Subiecte Matematică Evaluare Națională 2019 - Ce a picat anul trecut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x