Căutare Live

Câinii NU MAI AU VOIE PE STRADĂ fără stăpâni

Câinii nu vor mai putea circula în România decât dacă sunt însoţiţi de stăpân, avertizează şeful ANSVSA.


Câinii nu vor mai putea circula în România decât dacă sunt însoţiţi de stăpân, avertizează şeful ANSVSA.

Toate animalele vor fi înscrise de către medicii veterinari într-o bază de date, iar un reprezentant al Poliţiei Animalelor va verifica actele stăpânilor acelor animale.

La nivelul ţării, instituţia are doar câte un angajat în fiecare judeţ, aşa că pisicile sau câinii care nu au acte în regulă vor fi duşi la Poliţie.

În Bucureşti există aproximativ 64.000 de câini fără stăpân, iar posibilitatea municipalităţii de a caza în adăposturi aceste animale este mult mai mică decât numărul de animale aflate în libertate.

Citește AICI mai multe despre acest subiect.

Sfântul Ștefan: Peste 400.000 de români își serbează onomastica... Dacia va produce o mașină mai ieftină ca Loganul. N-o să crezi cât de puțin costă!...
Parteneri
Obiceiuri la care e indicat să renunți după vârsta de 60 de ani. Cum să-ți păstrezi echilibrul în viață
Procesul de îmbătrânire poate fi unul extrem de frumos. Acest lucru se întâmplă mai ales dacă ai avut parte de o viață echilibrată și activă. Cu toate acestea, anumite probleme de sănătate pot pune în dificultate calitatea vieții. Vestea bună este că multe din aceste obstacole se pot evita cu ajutorul unor obiceiuri la care e indicat să renunți după vârsta de 60 de ani.
Catine.ro
Ultimele știri