Antena Căutare

CALENDAR ORTODOX. Ce TREBUIE să rostești azi, în Duminica Izgonirii lui Adam din Rai!

Face minuni! Rugaciunea zilei, in Duminica Izgonirii lui Adam din Rai

CALENDAR ORTODOX. Azi, pe 18 februarie, credincioșii sărbătoresc Duminica izgonirii lui Adam din Rai sau Lăsatul secului de brânză.

Această zi mai este numită și ”Duminica Iertării păcatelor” și marchează intrarea în Marele Post al Paștelui. Astăzi, potrivit doxologia.ro, Duminica Izgonirii lui Adam din Rai este un timp de îndreptare, de înfrânare şi de împăcare a credinciosului cu Dumne­zeu prin apele cristaline ale lacrimilor. E cel mai potrivit prilej de a face din fiecare săptămână, din fiecare zi, din fiecare clipă, treaptă de înălţare de la cele vremelnice spre cele veşnice, prin post şi rugăciune.

CALENDAR ORTODOX. RUGĂCIUNEA în Duminica Izgonirii lui Adam din Rai pentru a atrage BINELE în viața ta!

”Doamne Iisuse Hristoase, Dumnezeul sufletului meu, Ziditorul şi Izbăvitorul meu, iată că s-a săvârşit ziua şi nu ştiu câte zile îmi mai rămân ca să trăiesc! Ştiu cu adevărat că mă apropii de ceasul cel de pe urmă şi nu numai că nu îndreptez păcatele mele trecute, ci încă pururea adaug nemulţumiri şi păcate peste păcate.

Citește și: Ai voie să faci sex în Postul Paștelui? Uite ce spuneau aleșii Lui Dumnezeu - Sfântul Ioan Gură de Aur, Arsenie Boca și Sfântul Apostol Pavel

Mă întristez pentru că Te-am supărat cu păcatele zilei de astăzi şi cu acelea ale vieţii mele trecute şi Te rog iartă-mă! Îmi pare rău din suflet şi mă lepăd de ele, mă pocăiesc sincer şi Te rog iartă-mă, pentru că eşti Preabun şi Vrednic a fi Veşnic Iubit! Fericit aş fi fost eu de nu aş fi păcătuit şi de nu Te-aş fi întristat cu păcatele mele, dar nădăjduiesc la ajutorul Tău Cel Dumnezeiesc şi de acum înainte hotărăsc să nu mai greşesc, să-mi controlez gândurile, vorbele şi faptele şi să fac în toate Voia Ta şi nu poftele mele! Iartă-mă pentru că am greşit! Fie-Ţi milă de sufletul meu cel păcătos care Te roagă pentru iertare şi pentru răsplătirile cele după vrednicie ale Sfântului Tău Sânge!

Citește și: Rugăciunea care te scapă de farmece și blesteme! Alungă energiile negative din viața ta și lasă norocul să te găsească!

Dumnezeule Preasfânt şi Preaplin de Iubire, nădăjduiesc ca să mă ierţi şi să mă primeşti iarăşi întru darul Tău! Ajutat de Tine, promit ca să fug de toate ispitele cele rele care pot să mă îndemne să păcătuiesc! Promit să mă mărturisesc şi să mă împărtăşesc cât mai des şi vreau mai bine să mor decât să mai fac vreun păcat! Îţi mulţumesc Doamne Dumnezeul meu pentru viaţă şi pentru toate darurile Tale Sfinte! Slăvit să fii în veci! Amin!”

Citește și: Calendar ortodox. Rugăciunea de marți seara te scapă de orice necaz

Rostește, azi, această rugăciune puternică de iertare a păcatelor, pentru a păși în Postul Mare cu smerenie și evlavie, pentru a atrage binele și ocrotirea divină asupra ta și a familiei tale!

Citește și: Apocalipsa, prezisă de Mitropolitul Varlaam acum trei secole. „Sfârşitul va fi când graiurile se vor amesteca“​

Alertă de ultimă oră de la meteorologi! Vremea se schimbă radical: GER, NINSORI ŞI VISCOL!... Epidemiologii atrag atenţia! În zilele acestea, gripa atinge apogeul!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x