Antena Căutare

Camerele de supraveghere, spaima infractorilor. La Slatina, legea se face in stil "Big Brother"

Camerele de supraveghere instalate in tot mai multe orase isi dovedesc din plin utilitatea. Poate chiar mai mult decat sperau autoritatile. "Big Brother" nu pierde nimic, de la accidente si pana la jafuri date in toiul noptii. La Slatina, de exemplu, in mai putin de o luna, camerele au surprins patru furturi, iar autorii lor au ajuns deja pe mana politiei.

Hotii de buzunare nu se tem de nimic. Actioneaza ca animalele de prada. Pandesc si, cand li se ofera ocazia, ataca. O femeie cu copilul de mana le-a picat victima fara ca macar sa realizeze ce se intampla. Imaginile surprinse de camera de supraveghere au vazut insa tot.

La fel s-a intamplat si in cazul a patru pusti care au ochit un telefon uitat pe bancheta din spate a unei masini. Mai putin de un minut, in care nimeni nu a trecut pe strada, le-a fost de ajuns ca sa faca zob geamul masinii, sa ia mobilul si sa fuga. Au fost prinsi insa imediat, datorita imaginilor.

Alti doi baieti, ce nu par sa aiba mai mult de 18 ani, au ajuns si ei vedetele camerelor de supraveghere. Dau de cateva ori tarcoale unui automat de bauturi din curtea spitalului judetean si nu par ca ar vrea sa-si cumpere o ciocolata calda. Ii intereseaza mai degraba cutia cu maruntis din interior. Si nu se lasa pana nu pun mana pe ea. Nici politistii nu s-a lasat insa pana nu au pus mana. Pe ei.

Pentru 30 de lei, cat au gasit in cutia automatului de cafea, cei doi s-au ales cu cate un dosar penal pentru furt calificat.

foto: Hepta.ro

Consiliul Concurentei a amendat cinci firme pentru trucarea unei licitatii CNADNR... Doi elevi de clasa a VIII-a s-au batut mai ceva ca in ring, in uralele colegilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x