Antena Căutare

Cantinele școlare, care nu au autorizație ISU, vor fi închise

Cantinele şcolare care nu au autorizaţie ISU riscă să fie închise întrucât sunt asimilate unităţilor de alimentaţie publică, ele schimbându-şi caracterul de construcţie de învăţământ atunci când se organizează diferite festivităţi sau întruniri

Cantinele şcolare care nu au autorizaţie ISU riscă să fie închise întrucât sunt asimilate unităţilor de alimentaţie publică, ele schimbându-şi caracterul de construcţie de învăţământ atunci când se organizează diferite festivităţi sau întruniri.

Şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, Ion Burlui, a prezentat, la şedinţa Colegiului Prefectural, situaţia privind autorizarea unităţilor de învăţământ din judeţ, arătând că acestea nu intră sub incidenţa hotărârii de Guvern care prevede închiderea unităţilor care nu au autorizaţie, iar prin urmare acestea nu pot fi închise dacă încalcă grav cerinţele de securitate la incendiu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

El a spus însă că un caz aparte îl constituie cantinele şcolare care, ocazional, cu prilejul unor întruniri sau festivităţi, îşi schimbă caracterul de construcţie de învăţământ în unitate de alimentaţie publică, situaţie în care se impun regulile pentru sălile aglomerate.

Se schimbă tot în industria tutunului! Tigările aromate sau slim vor fi interize și toate ambalajele, indiferent de marc... Ultima oră! Un membru de seamă al trupei Paraziții, prins în timp ce primea mită...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x