Antena Căutare

Un om de afaceri a murit subit, la o zi după ce-și sărbătorise ziua de naștere! Bărbatul de 38 de ani și doi copii

Un om de afaceri din Arad a murit pe terenul de sport, duminică dimineața, la doar o zi după ce și-a sărbătorit ziua de naștere. Bărbatul tocmai împlinise 38 de ani. 

Un om de afaceri din Arad a murit pe terenul de sport, duminică dimineața, la doar o zi după ce și-a sărbătorit ziua de naștere. Bărbatul tocmai împlinise 38 de ani.

Citește și: A fost inventat plasturele care îți vindecă inima după un infarct

Cătălin Chebeleu, patronul unui local din Arad, și-a pierdut viața duminică dimineața, în urma unui infarct, anunță specialarad.ro.

Conform sursei citate, în această dimineață, în jurul orei 8 și zece minute, au fost solicitați, de către prietenii cu care era la baza Constructorul, unde jucau tenis de câmp, medicii de la SMURD. Cătălin a fugit să prindă o minge ieșită de pe teren și a picat pe teren.

Citește și: Fostul premier Mihai Tudose, transportat de urgență la spital după ce ar fi făcut infarct! Omului politic i s-a făcut rău în timpul unei ședințe

Din primele informații, se pare că bărbatul ar fi avut probleme cu tensiunea arterială, pe care o ținea sub control. În ciuda eforturilor medicilor de a-l resuscita, acesta n-a putut fi salvat.

Bărbatul a lăsat în urmă o soție și doi copii, o fetiță și un băiețel.

Leo, un român de 28 de ani plecat la muncă în Italia, a dispărut de acasă! Sora acestuia, disperată: ”Ajutați-mă să-l gă... Ministerul Sănătăţii: Marii arşi vor fi transferaţi în străinătate în anumite condiţii şi dacă paturile speciale din ţar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x