Antena Căutare

Cauți garsoniere de vânzare în sudul Bucureștiului?

Ești în căutarea unei garsoniere de vânzare în București, dar nu știi sigur în ce zonă? Află care sunt cele 5 beneficii principale pentru car esă îți cauți garsonieră în sudul capitalei..

Ești în căutarea unei garsoniere de vânzare în București, dar nu știi sigur în ce zonă? Vrei să scapi de aglomerația orașului, să ai parte de toate facilitățile și confortul de care ai nevoie? Ca să îți faci o idee, zonele din sudul Bucureștiului sunt: Berceni, Popești-Leordeni, Brâncoveanu, Văcărești și multe altele.

Astfel, noi am identificat 5 dintre motivele pentru care este bine să cauți garsoniere de vânzare în sud-ul Bucureștiului.

1. Accesibilitate și mijloace de transport

Dacă vorbim despre cartierele din Sectorul 4 putem spune că transportul este asigurat atât de metrou, cât și de mijloacele de transport în comun, cu ajutorul cărora poți ajunge foarte ușor în cartierele din centru.

Însă dacă vorbim despre zonele limitrofe, atunci trebuie să luam în calcul că este posibil ca transportul pană în centrul orașului, cu mașina personală, dar și cu autobuzele sau troleele, să dureze puțin mai mult, dar există varianta salvatoare a metroului. De exemplu, de la stația Berceni până în Popești-Leordeni sunt 9 km, adică aproximativ 10-15 minute de mers cu mașina sau mijloacele de transport în comun, în weekend-uri și în afara intervalelor de timp aglomerate.

2. Prețuri

În zona de sud a Bucureștiului ai posibilitatea de a alege dintr-o diversitate de garsoniere amplasate în ansambluri rezidențiale, construite la standarde moderne care respectă normele de calitate.

Pe lângă acest lucru, prețurile garsonierelor din zonă sunt considerabil mai mici față de alte zone ale Bucureștiului, ca de exemplu zona de nord sau zona centrală. Cu alte cuvinte, în aceasta zonă vei putea să alegi garsoniera care să ți se potrivească și care, cel mai important, să se încadreze în buget.

3. Zona

Pentru că trăim într-un ritm alert și în agitație, sigur ai vrea ca atunci când ajungi acasă să te bucuri de liniște ca să îți poți încărca bateriile corespunzător și departe de aglomerația din centru. Zona de sud a Bucureștiului este una foarte liniștită, nu se compară cu volumul mare de mașini și oameni care se plimbă prin zonele din centrul orașului.

4. Facilități

Cu siguranță, dacă alegi să te muți în această zonă, vei vedea că pe lângă garsoniera sufletului tău vei avea la îndemână toate facilitățile de care ai nevoie, începând de la supermarket-uri, piețe, spitale, școli, grădinițe și terminând cu mall-urile.

5. Siguranță

Zona de sud a capitalei este considerată a fi cea mai sigură zona din București în cazul unui cutremur de intensitate mare.

Și că să îți faci o idee și mai clară asupra garsonierelor de vânzare din București, mai jos am dat câteva exemple de garsoniere pe care le poți găsi foarte ușor pe Lajumate.ro.

Garsonieră situată la Eroii Revoluției, mobilată și utilată complet, etaj 2 din 10, la o distanță de doar 1 minut de metrou, plus loc de parcare, cu o suprafață de 32 m², situat într-un bloc construit după anul 1980, iar prețul acesteia este de 35.000 de euro.

Un alt exemplu de anunț cu garsonieră de vânzare de pe Lajumate.ro este: Garsonieră situată într-un ansamblu rezidențial, în zona de sud a capitalei, cu acces rapid la mijloacele de transport în comun, aproape de stația de metrou Dimitrie Leonida, complet mobilat și finisat, cu o suprafață de 36 m², situat la parter/4 etaje, cu loc de parcare. Prețul de vânzare este de 38.000 de euro.

În concluzie, dacă vrei să îți cumperi o garsonieră poți spune că acum după ce ți-ai format o idee despre prețuri și ai aflat care sunt beneficiile de a te muta în sudul capitalei nu îți rămâne decât să intri pe Lajumate.ro și să începi căutările.

ANAF schimbă regulile. Ce se întâmplă cu conturile românilor! Popriri diferențiate pe banii angajaților... Presupuse gropi comune ale unor opozanţi anticomunişti, descoperite în curtea Cercului Militar Caransebeş...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x