Live acumXtra Night Show
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Caz scandalos! Mai mulți elevi, amenințați cu cuțitul de un părinte. Un copil a fost rănit

Un tată a semănat teroare într-o școală din Gorj! Furios, omul a venit la unitatea de învăţământ şi a bătut un băiat pentru că fiica sa fusese lovită cu un bulgăre de zăpadă. Bărbatul a scos un cuţit şi i-a ameninţat pe elevi. Poliţiştii l-au reținut imediat și vor să ceară mandat de arestare pe numele lui.

Un tată a semănat teroare într-o școală din Gorj! Furios, omul a venit la unitatea de învăţământ şi a bătut un băiat pentru că fiica sa fusese lovită cu un bulgăre de zăpadă.

Bărbatul a scos un cuţit şi i-a ameninţat pe elevi. Poliţiştii l-au reținut imediat și vor să ceară mandat de arestare pe numele lui.

Incidentul a avut loc în incinta școlii din Peştişani. Bărbatul a venit în curtea şcolii şi a început să-i ia la întrebări pe elevi, pentru că fiica sa a primit în faţă un bulgăre de zăpadă. Spiritele s-au incins, iar bărbatul a lovit cu pumnul un băiat de 14 ani, elev în clasa a VIII-a.

Mai mult, agresorul a scos un cuțit și i-a amenințat pe elevi că dacă se mai ating de fiica lui vor avea de suferit. Apoi a intrat în școală pentru a căuta un alt elev, moment în care directoarea a reușit să-l oprească și a anunțat poliția. L-a ținut acolo până când polițiștii l-au ridicat. La percheziția corporală, a fost găsit și cuțitul.

A fost imediat reținut și urmează ca procurorii să decidă dacă vor cere mandat de arestare pe numele lui.

Recomandari