Antena Căutare

Caz șocant în Ploiești! O fetiță în vârstă de 13 ani a vrut să se arunce de la ultimul etaj al unei parcări supraetajate. Cum a fost salvată

Clipe de groază s-au petrecut în această seară în Ploiești, după ce o fetiță de 13 ani a vrut să își pună capăt zilelor.

Clipe de groază s-au petrecut în această seară în Ploiești, după ce o fetiță de 13 ani a vrut să își pună capăt zilelor.

Fetița se afla la ultimul etaj al parcării supraetajate de pe strada Cuza Vodă, atunci când un vecin din blocurile alăturate a zărit-o pe ,,marginea prăpastiei".

Acesta a alertat autoritățile, iar la fața locului s-au prezentat în scurt timp, atât echipaje ale poliției, cât și ale SEviciului de Ambulanță și ISU Prahova.

Când a văzut toată mobilizarea autorităților, fetița a cooperat și a coborât singură de pe clădirea parcării.

Fetița a fost dusă inițial la Spitalul de Pediatrie din Ploiești și ulterior la un spital de psihiatrie pentru a putea fi descoperite cauzele care au condus-o pe minoră la un asemenea gest. Potrivit primelor informații, fetița este dinn Ploiești și a susținut că a avut motive personale să recurgă la acest gest. Poliția i-a anunțat pe părinți de incident, dar a sesizat cazul și la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova.

Poliția continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate ceea ce s-a întâmplat, spune observatorph.ro.

Anunț teribil pentru România! Ne îndreptăm spre CATASTROFĂ? 2018 a fost mai rău!... Anunț URIAȘ pentru elevi cu puțin timp înainte de VACANȚĂ! Se schimbă programul în școli!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x