Antena Căutare

Cazul sinuciderii soţilor Maleon, departe de a se finaliza. Ce au văzut procurorii pe camerele de supraveghere. Răsturnare de situaţie!

Cazul soţilor Maleon din Iaşi a şocat o ţară întreagă, cei doi fiind găsiţi morţi. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi continuă ancheta, mai mulţi martori urmând a fi audiaţi în perioada următoare. 

Cazul soţilor Maleon din Iaşi a şocat o ţară întreagă, cei doi fiind găsiţi morţi. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi continuă ancheta, mai mulţi martori urmând a fi audiaţi în perioada următoare.

Anchetatorii au ca primă variantă de lucru dublă sinucidere în cazul soţilor Maleon. Cu toate acestea, investigaţia continuă până când vor fi adunate probe care să demonstreze fără dubiu că asta s-a şi întâmplat.

În prezent, din probele adunate doar un lucru este cert: că soţul s-a sinucis, urmând ca verificările să se concentreze pe ceea ce s-ar fi putut întâmpla cu femeia. Deşi mai puţin probabil, la acest moment varianta unei presupuse crime nu a fost exclusă în totalitate de anchetatori, potrivit Adevărul.ro.

Oamenii legii au vizionat şi imaginile de pe camerele de supraveghere din apropierea imobilului soţilor Maleon, reieşind că nicio persoană stăina nu a intrat în casa celor înainte ca cei doi să fie găsiţi morţi. Potrivit sursei citate, poliţiştii sunt siguri doar de sinuciderea profesorului Bogdan Petru Maleon.

„Ancheta este în desfăşurare, orice mijloc de probă vă fi administrat“, a precizat procurorul Alexandru Pecincu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

În următoarele zile vor fi audiate rudele şi prietenii soţilor Maleon, procurorii încercând să obţină un tablou cât mai exact al vieţii de familie a celor doi soţi, pentru a afla dacă sunt detalii care pot ajuta în anchetă.

Drama tinerei din Piteşti care a murit la 26 de ani. Monalisa, mesaj cutremurător înainte de a fi răpusă de cancer: &quo... Carnagiu pe o șosea din Bistrița-Năsăud! Vinovat: un singur om! Şase pietoni loviţi pe DN 17 în trei accidente, toate p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x