Antena Căutare

Ce mesaj disperat are unchiul lui Tudor Niream, adolescentul găsit mort în lacul Vârșolț

Ce mesaj disperat are unchiul lui Tudor Niream, adolescentul găsit mort în lacul Vârșolț. Tudor Niream a dispărut în urmă cu peste două luni din casa săi din Recea și a fost găsit, duminică, în apele lacului de acumulare Vîrşolţ, în zona cantoanelor. 

Ce mesaj disperat are unchiul lui Tudor Niream, adolescentul găsit mort în lacul Vârșolț
tudor niream

Ce mesaj disperat are unchiul lui Tudor Niream, adolescentul găsit mort în lacul Vârșolț. Tudor Niream a dispărut în urmă cu peste două luni din casa săi din Recea și a fost găsit, duminică, în apele lacului de acumulare Vîrşolţ, în zona cantoanelor.

Unchiul lui Tudor Niream a postat pe Facebook un mesaj în care roagă populația la ”decență”, prin destribuirea pe rețelele de socializare a imaginilor cu trupul neînsuflețit al adolescentului în momentul scoaterii din apă.

Unchiul lui Tudor Niream, pe nume Horia Călin Niream, a publicat pe contul de Facebook următorul mesaj:

„Avem un final pentru povestea lui Tudor, unul prea timpuriu din păcate, nepotrivit unui tânăr cu atâta speranță și optimism.

Circulă pe internet niște imagini care îl arată scos din apă. Nu trebuie împărțite, el este, aveți puțină decență oameni buni!

Tudor, te vom aminti pentru tot ce ai putut fii, nu pentru ultimul act. Aș vrea să strâng toate îmbrățișările din lume să le dau părinților în acest moment. Căldura lor ar topi munți de gheață dar din păcate nu-l pot aduce înapoi!”

Tudor Niream a spus că pleacă să facă o plimbare...

Tudor Niream, un adolescent de 15 ani, a fost dat dispărut și căutat timp de două luni de familie. Băiatul a fost găsit, mort, în lacul de acumulare de la Vârșolț. Ultima oară a fost văzut la casa bunicilor, cărora le-a spus că pleacă să facă o plimbare.

„Cadavrul a ieşit la suprafaţă şi a fost văzut de o persoană care lucrează acolo la baraj. Este vorba despre cadavrul lui Tudor. Trupul lui a fost transportat la Zalău pentru autopsie. A fost mai cald şi cadavrul lui a ieşit la suprafaţă. Eu am zis că acolo la baraj este, pentru că l-am căutat peste tot şi nu am reuşit să dăm de el. Chiar în urmă cu trei zile am fost cu poliţia la pivniţa unei Biserici Catolice din Recea să vedem dacă e acolo şi nu a fost, iar astăzi a fost găsit în lacul Vîrşolţ. Sută la sută este el”, a spus Breda Lajos, primarul comunei Vîrşolţ, pentru sportulsalajean.ro

sursa foto: gazetanord-vest.ro

Ce a scris pe Facebook o profesoară după ce colega ei a fost înjunghiată, la un liceu din Ploiești: ”Încă îi aud ţipătul... Clipe de coșmar pentru mai mulți turiști români. Au fost debarcați și lăsați doar cu hainele de pe ei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x