Antena Căutare

Ce salariu are Patriarhul Daniel! Venitul lunar este unul colosal! Cât a donat pentru epidemia de Covid-19

Numeroși români s-au întrebat de-a lungul timpului (dar mai ales în timpul epidemiei de coronavirus din țara noastră) ce salariu are Patriarhul Daniel și cât a donat el pentru lupta împotriva Covid-19.

Ce salariu are Patriarhul Daniel! Venitul lunar este unul colosal! Cât a donat pentru epidemia de Covid-19 Galerie
Ce salariu are Preafericitul Părinte Daniel

Numeroși români s-au întrebat de-a lungul timpului (dar mai ales în timpul epidemiei de coronavirus din țara noastră) ce salariu are Patriarhul Daniel și cât a donat el pentru lupta împotriva Covid-19.

CE SALARIU ARE PATRIARHUL DANIEL

Patriarhul Daniel a fost extrem de criticat de numeroși români după evenimentele importante ce au marcat țara, în ultimii ani.

citește și: Ce sumă a donat Patriarhia Română în lupta împotriva Covid-19! Răspunsul așteptat de toți românii

Fie că vorbim despre reacția Bisericii Ortodoxe Române după tragedia de la Colectiv sau după impunerea măsurilor de restricție în contextul epidemiei de coronavirus, unul dintre cele mai fierbinți subiecte a fost cel legat de salariul încasat lunar de Preafericitul Părinte Daniel.

Ce salariu are Patriarhul Daniel! Venitul lunar este unul colosal! Cât a donat pentru epidemia de Covid-19

Ce salariu are Patriarhul Daniel!

Preafericitul Părinte Daniel

PREAFERICITUL PĂRINTE DANIEL, VENIT LUNAR SURPRINZĂTOR

Actualul Patriarh al Bisericii Ortodoxe Române (BOR) a fost ales în funcție în anul 2007, dar venitul său a suferit modificări de-a lungul timpului. Astfel, dacă în anul 2018 Patriarhul Daniel încasa suma de 16.600 de lei, adică un salariu egal cu cel al președintelui Senatului României, din data de 1 ianuarie 2019, acesta încasează puțin peste 23.900 de lei pe lună.

citește și: Fotografii NEMAIVĂZUTE cu Patriarhul Daniel! Cum arăta Preafericitul în tinerețe – GALERIE FOTO

Fiecare funcţie din cadrul BOR este renumerată diferit, astfel că reprezentanţii Bisericii cu funcţii înalte pot câştiga şi peste 8.000 de lei lunar. Astfel, un episcop poate câştiga peste 5.000 de lei, un mitropolit 7.500 de lei, iar un Patriarh poate ajunge la mult peste 8.000 de lei.

În perioada epidemiei de coronavirus, mulți s-au întrebat ce sumă a donat Patriarhul Daniel pentru lupta împotriva răspândirii Covid-19. Din informațiile oficiale, Prefericitul Părinte Daniel a oferit din venitul său suma de 10.000 de lei. Banii s-au dus către platforma Ajută cu Bucurie create de cei de la Biserica Ortodoxă Română (BOR) pentru ajutorarea celor aflați în nevoie.

Până în prezent, contribuţia totală a Patriarhiei Române la ajutorarea tuturor celor greu încercați de efectele acestei epidemii se ridică la valoarea de 7.153.671 lei.

Dolj: Tânăr arestat preventiv după ce a condus o maşină cu număr fals fără permis... Gabriela Firea, testată pentru anticorpi COVID-19! A început programul „Sunt imun la COVID?”: „Cetățenii, sunați și invi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x