Antena Căutare

Raed Arafat, ferm pe poziții în ceea ce privește bisericile: ”Se închide ușa. E vorba de spații închise, există risc de transmitere mai mare!”

Secretarul de stat Raed Arafat le-a recomandat oamenilor să respecte regulile impuse de autorități pentru prevenirea răspândirii coronavirusului și a făcut, de asemenea, niște recomandări și pentru biserici. 

Întrebat ce facem cu bisericile în aceste vremuri, Raed Arafat a spus că în cazul în care se va stabili un număr de participanți, acesta trebuie să se respecte și în cazul bisericilor

”Este posibil să ajungem la măsuri mai drastice pentru întâlnirile publice. Astfel, indiferent că stabilim maximum 300 de persoane, această regulă trebuie respectată, să fie aplicabilă oricărei instituții, adică și la biserică. Este clar că trebuie să ajungem la alte restricții, vor fi consultate, vom veni mâine cu el. Nu pot să le spun până nu sunt decizii concrete. Deciziile vor fi pe număr de participanți. Dacă se spune 300 de persoane, au intrat 299, închidem ușa. E vorba de spații închise, există risc de transmitere mai mare.”, a declarat el la Antena 3.

Raed Arafat, semnal de alarmă pentru români: ”Oamenii trebuie să înțeleagă și să respecte măsurile impuse de autorități!... Cum arată și cum se face un test de coronavirus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x