Căutare Live

Ce se întâmplă cu metroul anul acesta! Schimbările sunt importante!

Metrorex are un buget total de circa 2,2 miliarde de lei în 2016, din care 1,4 miliarde de lei pentru investiții. Ce urmează să se schimbe la metrou anul acesta?

Rețeaua de metrou se va extinde

Metrorex are un buget total de circa 2,2 miliarde de lei în 2016, din care 1,4 miliarde de lei pentru investiții. Ce urmează să se schimbe la metrou anul acesta?

Directorul general interimar al Metrorex, Marin Aldea, a vorbit, într-un interviu acordat Agerpres, despre proiectele pe care Metrorex le va derula în cursul acestui an, despre banii pe care îi are la dispoziție pentru realizarea acestora, despre noi proiecte.

Metrorex are în derulare în 2016 investiții în valoare de 1,403 miliarde lei. Sunt obiective ambițioase, având în vedere extinderea rețelei de metrou.

Metroul va fi modernizat (Sursa foto: adevarul.ro)

Astfel, este în lucru extinderea Magistralei 5 de la Eroilor la Drumul Taberei, la Râul Doamnei și stația și Depoul Valea Ialomiței. Este un proiect de 3,1 miliarde de lei. Are 10 stații și circa 6,8, aproape 7 kilometri lungime. Termenul de finalizare este prima parte a anului 2017.

Decizie fără precedent a ANPC. Stația de metrou Victoriei, închisă

Alt proiect important este extinderea Magistralei 4, de la Gara de Nord la Lac Străulești, cu cele două stații: Laminorului și Lac Străulești. Proiectul este de circa 250 de milioane de euro.

De asemenea, există și un proiect pentru realizarea unui nou acces la stația Tineretului, modernizarea și îmbunătățirea sistemului de ventilație pe anumite trasee.

Torționarul Alexandru Vișinescu a fost condamnat la 20 de ani de închisoare! Decizia este definitivă!... Persoanele care pleacă la muncă în străinătate pot obţine atestatul de experienţă profesională în baza unor noi reguli...
Parteneri
Alimente care nu expiră niciodată. Pot fi consumate și după 10 ani
Catine.ro
Ultimele știri
x