Antena Căutare

Cea mai sexy traficantă de droguri din România a ajuns la închisoare. A fost sedusă de un polițist și pusă să facă bani

Cazul polițistului din Iași care s-a dovedit a fi traficant de droguri pare desprins dintr-un scenariu de film. Anchetatorii spun că acesta intermedia numeroase servicii, iar colegii săi știau că obișnuiește să aibă și alte activități care îi aduceau bani în plus, pe lângă salariul din Poliție. Alături, bărbatul avea o femeie frumoasă, o adevărată "bombă sexy", așa cum se auzea prin Iași, femeie care a ajuns și ea după gratii.

Cazul polițistului din Iași, care s-a dovedit a fi traficant de droguri,pare desprins dintr-un scenariu de film. Anchetatorii spun că acesta intermedia numeroase servicii, iar colegii săi știau că obișnuiește să aibă și alte activități care îi aduceau bani în plus, pe lângă salariul din Poliție. Alături, bărbatul avea o femeie frumoasă, o adevărată "bombă sexy", așa cum se auzea prin Iași, femeie care a ajuns și ea după gratii.

Polițistul, pe numele său Cristian Danu, a fost prins în flagrant în timp ce ridică un colet cu droguri, iar ancheta a scos la iveală aspecte uluitoare despre infracțiunile acestuia. Potrivit publicației locale bzi.ro, care a prezentat cazul în exclusivitate, bărbatul era împuternicit șef de post la Raducăneni. Colegii de breaslă îl știau ambițios și spun despre el că era întotdeauna "ahtiat după bani". Primea des colete din străinătate și avea activități care îi aduceau bani în plus.

Polițistul și bomba sexy aveau cultură de cannabis în Vaslui

Totul a ieșit, însă, la iveală atunci când acesta a fost prins de oamenii legii că a introdus în țară, alături de iubita lui, cantități impresionante de droguri. În plus, mai scrie sursa citată, cei doi aveau o cultură de cannabis din județul Vaslui, iar "marfa" era apoi vândută pe sume uriașe.

Cea mai sexy traficantă de droguri din România a ajuns la închisoare. A fost sedusă de un polițist și pusă să facă bani

Prins în flagrant atât el, cât și iubita sa, Diana Lăcrămioara Muntean, au fost arestați, iar din probele adunate de polițiști sub coordonarea procurorilor DIICOT reiese clar vinovăția celor doi. Femeia era considerată o adevărată bombă sexy în Iași, însă nimeni nu putea să spună de unde veneau banii pentru luxul și opulența pe care Diana le afișa.

Acum, cei doi sunt la închisoare, fiind în arest preventiv pentru 30 de zile și urmează să fie trimiși în judecată pentru savarsirea infractiunii de trafic de droguri de risc.

Ce se întâmplă cu pensiile și salariile românilor în 2019! Anunțul neașteptat făcut de ministrul Muncii... Toți elevii din București vor circula gratuit cu transportul în comun! Ce spune directorul general al STB despre majorar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x