Antena Căutare

Denuntatorii persoanelor care folosesc programe software piratate vor fi recompensati!

Autoritatile pun la cale noi metode pentru a incerca sa stopeze fenomenul pirateriei de pe internet. Astfel, o organizatie care are sediu si in Romania a lansat o linie telefonica speciala pentru persoanele care doresc sa ii denunte pe cei care utilizeaza programe software fara licenta.

Autoritatile au declarat razboi deschis site-urilor de torrente, dar si utilizatorilor care descarca sau incarca astfel de fisiere. Asa s-a pornit un fel de "vanatoare", iar "cainii de prada" vor fi recompensati cu ajutoare fiscale sau financiare.

Astfel, conform anuntului postat de organizatie, o persoana poate fi denuntata ca foloseste programe software piratate si poate fi pedepsita in acest sens, daca acuzatia se dovedeste a fi adevarata. Denuntatorul va primi in schimb o recompensa.

"Sunteti preocupat de utilizarea software-ului ilegal? Daca suspectati un colaborator, prieten sau chiar un fost sef ca foloseste software nelicentiat - folositi numarul hotline. Raportarea va ia doar un minut, iar informarea primita de la tine va fi strict confidentiala - puteti completa chiar un raport anonim", se arata in anuntul publicat de organizatia care se ocupa de protejarea drepturilor de autor.

Un adolescent din Mures sustine ca este maltratat de asistentii maternali... Firmele de recrutare cauta oameni calificati in meserii aproape uitate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x