Antena Căutare

Cei doi elevi din Dâmboviţa, eliminaţi de la BAC din cauza scrisului, au reuşit să promoveze examenul! Au luat note foarte mari!

Ana Maria a luat nota 9.30 la istorie şi e fericită că poate intra în sfârşit la facultate. Aproape 30 de mii de elevi au stat azi cu sufletul la gură, când s-au afişat rezultatele. Însă trei sferturi dintre ei au fost dezamăgiţi. Şi Alexandru Toma, celălalt elev dâmboviţean eliminat de la examenul maturităţii s-a descurcat onorabil. 

Ana Maria a luat nota 9.30 la istorie şi e fericită că poate intra în sfârşit la facultate. Aproape 30 de mii de elevi au stat azi cu sufletul la gură, când s-au afişat rezultatele. Însă trei sferturi dintre ei au fost dezamăgiţi. Şi Alexandru Toma, celălalt elev dâmboviţean eliminat de la examenul maturităţii s-a descurcat onorabil.

În vară, după ce inspectorii şcolari din judeţ au spus că sunt nevinovaţi, corpul de control de la Bucureşti a decis să îi pedepsească. Ana Maria Ioniţă şi Alexandru Toma NU au fraudat, nu au copiat şi nu au schimbat foile la proba de istorie, dar scrisul diferit a fost considerat SEMN DISTINCTIV.

Ceea ce înseamnă, potrivit unui ordin de ministru, eliminarea din examen. În zadar au încercat cei doi absolvenţi să explice că şi-au schimbat stilul de scris, pentru că masa avea striaţii, unul dintre ei a folosit o ciornă sub foi, iar celălalt s-a grăbit să îşi încheie teza.

Şefii din Minister au decis să nu le spulbere complet şansele de a intră în acest an la facultate. Au dat bacalaureatul în toamnă la ultima probă şi s-au descurcat remarcabil.

N-avem nici manuale, nici ghid! Îndrumătorul pentru profesorii care predau la clasa a cincea nu e nici acum gata... Început de toamnă cu ploi, furtuni, vijelii! Weekend cald, dar vreme rece de luni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x