Antena Căutare

Cel mai frumos cadou de Craciun, un scancet de copil / Ei sunt ingerii veniti pe lume in Noaptea Sfanta

Pentru unii, cadourile au luat o alta forma. A fericirii care s-a invelit in fasa... Scancetele copiilor proaspat veniti pe lume, chiar de Nasterea Domnului, au fost pentru mame cel mai placut colind. Unul nou, nemaiauzit si unic pentru fiecare dintre ele. Iar bucuria a fost fara margini.

Din mainile asistentei, scancetele bebelusului s-au domolit in cele ale mamei. Femeia a retrait azi noapte, putin inainte de ora unu, bucuria celui de-al treilea copil. Nasterea micutei Stefania. Cu atat mai mult, fetita e vazuta ca un dar de la Dumnezeu.

Patru baieti si doua fetite din Mures n-au mai asteptat ivirea zorilor. Au venit chiar in inima noptii, ca cel mai scump dar pe care mamele si-l puteau face. Sofia n-a mai rabdat sa nu-si umple parintii de fericire...

Copiii nascuti de Craciun au fost intampinati de poezii si la maternitatea din Iasi. Unsprezece bebelusi, dintre care doi gemeni, s-au nascut in Noaptea Sfanta. Iar angajatii ISU au mers sa felicite si sa duca daruri pentru proaspetele mamici.

SMURD a intervenit in aproape 7.000 de cazuri, in ultimele 24 de ore... O creatoare de moda, retinuta de procurori pentru trafic de droguri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x