Antena Căutare

O creatoare de moda, retinuta de procurori pentru trafic de droguri

Ziua designer, noaptea traficant. Pare sa fie cariera din ultimele luni a unei creatoare de moda din Craiova. Femeia, care e si sora unui deputat PSD de Arges, a fost retinuta de procurorii DIICOT pentru trafic de droguri. Este acuzata ca plasa in cluburi un inlocuitor al cocainei, folosit in medicina drept anestezic.

Craciunul lor nu se deosebeste de cel al restului lumii. Si vedetele fac bradul, il asteapta pe Mos Craciun, gatesc masa mai mult sau mai putin traditionala. Esential este un lucru: sa fie impreuna cu parintii, cu copiii sau cu cei mai buni prieteni.

In Craiova, Mirela Radulescu era cunoscuta ca designer. In Bucuresti, unde se stabilise in ultima vreme, isi gasise o cu totul alta ocupatie. Pana sa-i intre mascatii pe usa, creatoarea de moda si complicele ei plasau drogul in cluburi.

Flagrantul a avut loc aseara, in Bucuresti. Creatoarea de moda a fost prinsa cand iesea din apartamentul ei din Capitala. La perchezitie, procurorii au descoperit 35 de cutii cu 700 de fiole dintr-un tip de anestezic, folosit si in medicina umana, si in cabinetele veterinare.

Complicele femeii, un medic veterinar, facea usor rost de substanta: o procura din farmacii. O cumpara cu 20 de lei, si, pe piata drogurilor, marea de cinci ori pretul. 150.000 de lei ar fi adunat pana acum, vanzand drogul mai ales in cluburi.

Mirela Radulescu este si sora unui deputat PSD de Arges, cu un trecut controversat. Catalin Radulescu a ajuns in Parlament dupa ce a fost ales intr un colegiu din Pitesti. In trecut a fost acuzat de viol de o angajata de sa. Totul s-ar fi intamplat in vara lui 2011, intr un hotel din Sibiu.

Pedeapsa pe care ar putea-o primi sora sa ajunge pana la 15 ani de inchisoare pentru acuzatiile de trafic si consum de droguri.

Cel mai frumos cadou de Craciun, un scancet de copil / Ei sunt ingerii veniti pe lume in Noaptea Sfanta... Vreme neobisnuita la munte:Termometrele au aratat 14 grade Celsius la Paltinis...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x