Antena Căutare

Cinci zodii se vor îndrăgosti până la finalul lui 2015! Iată cine vor fi norocoșii

Dintre toate cele 12 zodii, doar cinci vor fi foarte norocoase in anul 2015 pe plan sentimental. Din acest punct de vedere viata acestor nativi se poate schimba complet.

Dintre toate cele 12 zodii, doar cinci vor fi foarte norocoase in anul 2015 pe plan sentimental. Din acest punct de vedere viata acestor nativi se poate schimba complet.

BERBEC

Pana in luna august a acestui an, berbecii singuri isi vor gasi un partener stabil. Cele mai bune sanse de a gasi pe cineva sunt daca veti participa la evenimente aglomerate, cum ar fi la concerte. Asa ca nu refuzati niciodata invitatii la petrecere sau la iesiri cu prietenii. Cei care deja sunt intr-o relatie trebuie sa stie ca sentimentele se vor dezvolta si va exista stabilitate si incredere. Chiar daca intalniti pe cineva nou, sau daca continuati o relatie mai veche, incercati sa fiti sinceri cu persoana de langa voi.

BĂRBATUL IDEAL PENTRU FIECARE ZODIE

TAUR

Prima jumatate a acestui an nu va aduce lucruri majore in viata, insa dupa luna august lucrurile iau o intorsatura favorabila si veti avea parte de lucruri la care nu va asteptati. Astrele spun despre tauri ca, cel mai sigur, acestia se vor indragosti de o Fecioara sau un Capricorn, de o persoana intelectuala si boema.

Dupa mai multe intalniri si flirturi, va aparea cineva care va va face sa nu mai vreti sa treceti din aventura in aventura. Ceea ce este clar, va veti indragosti nebuneste! Taurii care au o relatie stabila, au toate sansele sa faca marele pas anul acesta.

FECIOARA

Pentru anul acesta, fecioarele nu-si doresc altceva decat stabilitate in dragoste. Cu siguranta veti avea perioade pline de romantism se senzualitate.

Atat fecioarele singure cat si cele care au o relatie stabila trebuie sa fie foarte atente la eclipsa solara din 20 martie care va avea loc exact in zona parteneriatelor din aceasta zodie. Prin urmare, va marca un punct important de cotitura in viata amoroasa a Fecioarelor, indiferent de starea civila a nativilor.

VEZI AICI CONTINUAREA

Nu scăpăm de caniculă nici la sfârşitul acestei săptămâni! Cum va fi vremea în weekend... BACALAUREAT 2015. Începe a doua sesiune a examenului de maturitate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x