Antena Căutare

Cine este primul pacient ars pe masa de operație de la Spitalul Floreasca. Polițiștii au declanșat o anchetă de urgență

A trecut mai bine de o săptămână de la decesul femeii care a ars pe masa de operație de la Spitalul Floreasca, iar acum a ieșit la iveală faptul că un alt pacient a suferit arsuri. Din fericire, însă, acesta a supraviețuit.

Cine este primul pacient ars pe masa de operație de la Spitalul Floreasca. Polițiștii au declanșat o anchetă de urgență
Cine este primul pacient ars pe masa de operație de la Spitalul Floreasca. Polițiștii au declanșat o anchetă de urgență

Cu câteva luni înainte ca femeia diagnosticată cu o formă de cancer și arsă pe masa de operație, pe 22 decembrie, un bărbat în vârstă de 66 de ani a suferit arsuri. Cazul a ieșit la iveală abia marți la prânz, iar Poliția s-a autosesizat, precizând că va desfășura cercetări pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

Exclusiv: Încă un pacient ars pe masa de operaţie

Victima, despre care s-a aflat de abia după accidentul din decembrie, este un bărbat de 66 de ani, care a suferit arsuri tot în timpul unei intervenții chirurgicale desfășurate în martie 2019. Acesta a supraviețuit, potrivit unor surse judiciare.

Acum, oamenii legii desfășoară cercetări pentru a stabili cum s-a petrecut acest incident teribil.

„În urma apariţiei în spaţiul public a unor informaţii cu privire la faptul că o persoană a suferit răni provocate de arsuri, anul trecut, în urma unei intervenţii la un spital din Sectorul 1, facem precizarea că poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au condus la producerea acestui eveniment”, au comunicat reprezentanții Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

Operații suspendate la Spitalul Floreasca din Capitală, după ce s-a descoperit încă un caz de pacient ars

Femeia în vârstă de 66 de ani, care suferea de cancer pancreatic și care a fost arsă pe masa de operație, a suferit arsuri pe 30% din suprafața corpului și a decedat câteva zile mai târziu, pe 29 decembrie.

Vacanța copiilor, bucurie la munte. Cei mici sunt fericiți că învață să schieze... Deputat acuzat de ultraj de un poliţist din Suceava...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x