Antena Căutare

A fost elucidat misterul accidentului din Vâlcea, în care au murit pe loc un copil de patru ani și un tânăr de 19! Cine sunt victimele

Un copil de doar patru ani și alte două persoane și-au pierdut viața într-un accident teribil ce a avut loc, la sfârșitul lunii martie, în Vâlcea. Acum, însă, polițiștii au aflat și care au fost cauzele accidentului teribil. 

Un copil de doar patru ani și alte două persoane și-au pierdut viața într-un accident teribil ce a avut loc, la sfârșitul lunii martie, în Vâlcea. Acum, însă, polițiștii au aflat și care au fost cauzele accidentului teribil.

Un copil de patru ani și un adolescent de 19 au murit pe loc, după ce mașina în care se aflau a intrat într-un cap de pod, în data de 31 martie. Câteva zile mai târziu, o altă persoană care se afla internată în spital s-a stins din viață.

Câteva zile mai târziu, polițiștii au elucidat misterul acestui accident cumplit. Mai exact, se pare că cele trei persoane și-au pierdut viața din cauza șoferului, care nu doar că era beat mort, însă circula și cu viteză. Acul vitezometrului mașinii implicate în accident s-a oprit la 120 km/h, potrivit martorilor. De cealaltă parte, în urma alcooltestului a reieşit că şoferul avea o alcoolemie de 1,26 mg/l alcool pur în sânge, la prima probă, şi 0,92 alcool pur în sânge la a doua probă.

De asemenea, în urma acestui accident, mama copilului, care a ajuns rapid la fața locului, a avut nevoie de îngrijiri medicale, întrucât atunci când și-a văzut fiul mort a făcut un atac de panică și a leșinat, potrivit Adevărul.ro.

Oamenii legii au stabilit, de asemenea, că cele patru persoane erau rude, iar șoferul, singurul supraviețuitor, era frate cu pasagerul din dreapta și unchiul micuțului de patru ani. Ba mai mult, adolescentul de 19 ani era chiar tatăl micuțului de patru ani.

Ziua Jandarmeriei, 3 aprilie. Jandarmeria Română împlinește 169 de ani... Bombardier american în spaţiul aerian al României. Ministerul Apărării a transmis o informare publică...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x