Antena Căutare

Cod Galben de ninsori si viscol pentru 14 judete din estul tarii

Meteorologii au emis, vineri, o atentionare Cod Galben de ploi, ninsori si viscol, pentru aproape toate judetele din jumatatea estica a tarii. Atentionarea intra in vigoare sambata, 4 decembrie, ora 04:00 si este valabila pana duminica, 5 decembrie, ora 08:00.



"In intervalul mentionat in Moldova, nordul si estul Munteniei si partea continentala a Dobrogei, precum si in zona Carpatilor Orientali vor predomina ninsorile, iar vantul se va intensifica, viscolind trecator ninsoarea. Indeosebi in centrul si sudul Moldovei si in zona montana aferenta se va depune strat de zapada mai consistent", se arata in atentionarea meteorologilor.

"In municipiul Bucuresti va ploua insemnat cantitativ pe parcursul zilei de 4 decembrie, iar noaptea sunt conditii de transformare a precipitatiilor in lapovita sau ninsoare", mai precizeaza Administratia Nationala de Meteorologie.



Vezi aici prognoza meteo detaliata pe localitati!
Cod Portocaliu de inundatii pe raul Crasna si Galben in alte 15 bazine hidrografice... VIDEO! Mircea Badea: “Eu emigrez daca Elena Udrea devine primarul Bucurestiului”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x