Antena Căutare

Colectiv, 3 ani. Amintirile NENOROCIRII au revenit la Marșul Chitarelor: „Lângă mine au murit trei. Nu vreau să îmi amintesc”

COLECTIV, 3 ANI. Peste două mii de oameni, tineri, adulți cu copii și persoane în vârstă, au participat marți seara la Marșul Chitarelor, ce a pornit din parcul de la Unirii cu destinația Colectiv. 65 de torțe au fost aprinse în memoria celor care și-au pierdut viață în urmă incendiului, iar printre participanți se află și unii care cântă la chitară.

COLECTIV, 3 ANI. Peste două mii de oameni, tineri, adulți cu copii și persoane în vârstă, participă marți seara la Marșul Chitarelor, ce a pornit din parcul de la Unirii cu destinația Colectiv. 65 de torțe au fost aprinse în memoria celor care și-au pierdut viață în urmă incendiului, iar printre participanți se află și unii care cântă la chitară.

Printre participanți se numără și răniți din Colectiv: "Lângă mine au murit trei", a spus unul dintre răniți, unui alt prieten care îl însoțește.

De asemenea, la Marșul Chitarelor participă oameni care au cunoscut unele dintre victime, ori care ar fi trebuit pe 30 octombrie 2015 să se afle în clubul Colectiv, dar s-au răzgândit pe ultima sută de metri. În plus, la eveniment participă și oameni care nu au legătură directă cu Colectiv.

Colectiv, 3 ani. Declarație ULUITOARE a lui Liviu Dragnea în urmă cu puțin timp: „Nu vreau să răscolesc durerea, dar ceva I-A UCIS!”

Marșul a început puțin după ora 19, ora care a fost anunțată inițial. Se merge în tăcere, cu candele aprinse și flori.

Coloana participanților la Marșul Chitarelor este deschisă, între alții, de Eugen Iancu, președinte al Asociației Colectiv GTG 3010, și părinte care și-a pierdut un fiu în urmă incendiului.

O parte dintre participanții la Marșul Chitarelor duc o pancartă mare în formă de cruce cu mesajul: "Colectiv" și numele celor 65 de victime.

Colectiv, 3 ani. Amintirile NENOROCIRII au revenit la Marșul Chitarelor: „Lângă mine au murit trei. Nu vreau să îmi amintesc”

Marșul Chitarelor s-a încheiat în jurul orei 20.00 în piața Bucur din fața clubului Colectiv. Aici, crucea cu numele victimelor a fost așezată pe asfalt, în fațaaltarului cu fotografiilor acestora. Câțiva chitariști, dar și un violonist, cânta în memoria lor.

Colectiv, 3 ani. Dorin Bucă, tată de tânăr mort în tragedia din Colectiv, interviu emoţionant: "Andrei ne-a trimis al doilea copil. Pe surioara lui"

Incendiul din clubul Colectiv a izbucnit în seara de 30 octombrie 2015, în timpul unui concert susţinut de trupa rock bucureşteană „Goodbye to Gravity”, care îşi lansa albumul „Mantras of War”. Solistul Andrei Găluţ este singurul membru al trupei care a supravieţuit tragediei. În urma incendiului, şi-au pierdut viaţa 65 de persoane - 27 în noaptea tragediei şi 38 ulterior, în spitale din Bucureşti şi din străinătate. Una dintre aceste persoane și-a pus capăt zilelor, în urma suferințelor îndurate.

Dezvăluirea CUTREMURĂTOARE a unui medic, după incendiul de la Colectiv! „Mureau copiii, aveam nevoie de piele și părinți... Românii, chemați iar la REFERENDUM! Ce trebuie să voteze...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x