Antena Căutare

Frumuseţe desăvârşită cu mâinile rănite! Viaţa de după #colectiv pentru Oana Rotariu: „Am pierdut persoane dragi, dar iubesc viața la fel de mult”

IT-istă de succes, după incendiul în care şi-a pierdu iubitul, Oana Rotariu s-a dedicat pasiunii sale, machiajul!

IT-istă de succes, după incendiul în care şi-a pierdu iubitul, Oana Rotariu s-a dedicat pasiunii sale, machiajul! Tânără a suferit arsuri de gradul III şi IV pe toată suprafaţa corpului! Tânăra este una dintre persoanele norocoasele, care au reușit să scape cu viață din marea tragedie petrecută la Colectiv, însă evenimentul înfiorător petrecut pe 30 octombrie 2015 a lăsat urme adânci în sufletul ei.

Chiar dacă viața i-a oferit o experiență prin care nimeni nu ar trebui să treacă, frumoasa Oana nu s-a lăsat pradă depresiei sau tristeții. A continuat să lupte și să își ducă la îndeplinire toate visurile pe care le avea și înainte de a suferi teribila traumă.

Acum, în afara jobului în domeniul IT, Oana încearcă să-și găsească timp pentru marea pasiune a vieții sale. Încă de mic copil, tânăra și-a dorit o carieră de make-up artist, pasiune care i-a permis să cunoască oameni minunați. Printre ei și fosta noastră mare campioană, Cătălina Ponor.

Cele două au venit împreună la emisiunea Prietenii de la 11, unde au vorbit despre lucrurile frumoase care au început să le lege, cele două declarându-se prietene, deși se cunosc doar de o lună.

În direct, la Prietenii de la 11.00, Roxana Nemeș ne-a arătat... dovlecii!... Imagini interzise MINORILOR! Cum a apărut Ramona la emisiunea „Prietenii de la 11”. Toți bărbații au rămas fără cuvinte!...
Alimente care susțin sănătatea orală. Acestea te ajută să ai dinți puternici și un zâmbet frumos
Există mai multe alimente care susțin sănătatea orală, potrivit dentiștilor. La fel de...
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023. Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023 spune că Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor....
Ultimele știri
x