Antena Căutare

Colectiv, 64! Tănărul de 22 de ani, singura victimă care se mai afla internată într-un spital bucureștean, a murit

Bilanţul tragediei din clubul Colectiv continuă să crească, numărul morţilor ajungând la 64, după ce, luni, un tânăr a pierdut lupta cu viaţa.

Bilanţul tragediei din clubul Colectiv continuă să crească, numărul morţilor ajungând la 64, după ce, luni, un tânăr a pierdut lupta cu viaţa.

Este vorba despre un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din Petroşani. Era singurul pacient de la Clubul Colectiv care se mai afla internat în România.

Băiatul s-a stins în această dimineață pe patul de spital din cauza unor complicații hemoragice. Potrivit Digi24, acesta a suferit mai multe intervenții chirurgicale, de chirurgie plastică, în tot acest timp, însă medicii au spus că era extrem de slăbit iar sistemul lui imunitar nu a mai făcut față.

Scrisoare de la un „satanist” care a ars în Colectiv: „Păi cum vine treaba asta, statule? Poți răspunde?”

În urma incendiului din 30 octombrie din clubul Colectiv au murit la fața locului 26 de persoane, iar o altă victimă în drum spre spital.

Pe 30 octombrie, trupa Goodbye to Gravity susținea un concert în club Colectiv

Dintre răniții internați, au mai decedat 37 de persoane, numărul total ajungând, în 14 martie, la 64.

14 martie 1879: S-a născut fizicianul Albert Einstein, descoperitorul teoriei relativității. Ce evenimente importante au... 1, 2, 3, ... ,64! Stop joc în spitalele din România. Ultima victimă a incendiului din Colectiv a murit! Filmul eveniment...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x