Antena Căutare

Compania TAROM a fost somata sa-si renegocieze contractul de handling in maxim 2 saptamani

TAROM a primit un avertisment de la Ministerul Transporturilor si Infrastructurii referitor la contractul de handling pe care il are compania cu firma Globe Ground Romania S.R.L.

Ministrul Alexandru Nazare a impus TAROM-ului sa-si renegocieze contractual de servicii de asistenta a aeronavelor in timpul stationarii pe aeroporturi cu una dintre cele trei divizii ale grupului francez de afaceri Derichebourg Group, in maxim doua saptamani.


"Vanzarea unui pachet de actiuni de 20% din TAROM pana la sfarsitul lunii iunie presupune si luarea tuturor deciziilor necesare astfel incat aceasta companie sa devina mai atractiva pe piata. Analiza de diagnostic a TAROM impune renegocierea contractului de handling ca masura de reducere a cheltuielilor si implicit a pierderilor. Aveti la dispozitie 2 saptamani pentru a semna noul contract. Masura este cuprinsa si in planul de eficientizare a companiei si nu mai avem timp de pierdut", le-a spun ministrul Transporturilor si Infrastructurii oficialilor TAROM, conform Hotnews.

Potrvit comunicatului ministerului, Alexandru Nazare s-a intalnit joi cu responsabili din MTI in domeniul aviatiei si a discutat, printre altele, despre viabilizarea companiei nationale de transport aerian conform programului convenit cu Fondul Monetar International, Comisia Europeana si Banca Mondiala.

Aproape 20.000 de romani au obtinut permise de port-arma in ultimul an... EXCLUSIV! Vezi primele imagini din coaforul groazei!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x