Antena Căutare

Concertul lui Sting inchide Piata Constitutiei in perioada 3-7 iunie

Piata Constitutiei va fi inchisa in perioada 3-7 iunie si se vor aplica o serie de restrictii de circulatie pentru amenajarea zonei care va gazdui pe 6 iunie concertul lui Sting, din cadrul turneului european Symphonicity.


Incepand din 6 iunie, ora 13.00 si pana pe 7 iunie, ora 6.00, circulatia rutiera va fi restrictionata pe Bd. Libertatii, intre Calea 13 Septembrie si Bd. Natiunilor Unite, precum si pe Bd. Unirii, intre Bd. I.C. Bratianu si Piata Constitutiei.

Pe 6 iunie, in ziua concertului, accesul publicului se va face incepand cu ora 18.00, fie prin Bd. Libertatii dinspre Calea 13 Septembrie, fie prin Bd. Libertatii dinspre Natiunile Unite, la fiecare dintre cele doua porti de acces urmand a fi amplasat si un punct de vanzare a biletelor ramase disponibile. Accesul publicului in spatiul de concert nu se va putea face dinspre Bd. Unirii.

Sting se va afla pentru a treia oara in Romania si va sustine un concert "cu greutate", intreaga scena, adusa din Olanda special pentru acest eveniment, fiind conceputa sa sustina nu mai putin de 14.000 de kilograme de echipamente, instrumente si muzicieni.

VIDEO! O bacauanca circula cu viteza de aterizare a unui Boeing... Sorin Oprescu: "Pasajul Pipera va fi gata pana la sfarsitul anului"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x