Live acum
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Consiliul Judeţean Timiş cumpără cinci module de containere duble pentru izolare în cazul în care apar infecţii cu coronavirus şi 11 termo-scannere care vor fi montate în punctele de trecere a frontierei

Consiliul Judeţean Timiş va achiziţiona cinci module de containere duble pentru izolare în cazul în care apar infecţii cu coronavirus, containere care sunt dotate cu chicinetă şi baie, acestea urmând să fie amplasate în şase puncte de trecere a frontierei şi în Aeroportul Timişoara. De asemenea, vor fi cumpărate şi 11 termo-scannere.

Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Călin Dobra, a anunţat, miercuri, că CJ Timiş va cumpăra cinci module de containere duble pentru izolare şi 11 termo-scannere. "Graniţele din Vest sunt, în această perioadă, sub ameninţarea virusului COVID-19. După discuţiile avute în cadrul Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă, Consiliul Judeţean Timiş a hotărât cumpărarea a cinci containere duble, cu chicinetă şi baie, care vor fi amplasate în şase puncte de frontieră şi Aeroportul Timişoara, şi în care vor fi izolate persoanele care vin în România şi prezintă suspiciune de infectare cu Coronavirus”, a anunţat Călin Dobra pe Facebook. Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş spune că vor fi achiziţionate şi 11 termo-scannere pentru punctele de trecere a fronterei. ”În plus, am hotărât să achiziţionăm şi 11 termoscanere, ce vor fi distribuite de urgenţă în punctele de trecere a frontierei. 350.000 de lei, bani din Fondul de Rezervă, este valoarea acestor investiţii, însă sănătatea şi viaţa oamenilor este nepreţuită”, a spus Dobra.

Sursa : news.ro

Recomandari