Antena Căutare

Scene tulburătoare în Constanța! Un bărbat a murit după ce a căzut dintr-un bloc! Paramedicii nu au mai putut face nimic pentru el!

Un bărbat de aproximativ 55 de ani a murit, sâmbătă dimineaţa, după ce a căzut dintr-un bloc aflat în construcţie, evenimentul având loc în municipiul Constanţa.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină, sâmbătă dimineaţa, pentru a acorda primul ajutor unui bărbat care a căzut de la un bloc aflat în construcţie în municipiul Constanţa, de la o înălţime de aproximativ şase metri.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD din cadrul Detaşamentului Fripis. În momentul când echipa de intervenţie a ajuns la faţa locului, bărbatul respectiv, în vârstă de aproximativ 55 de ani, care suferise multiple traumatisme, se afla în stop-cardiorespirator.

Paramedicii au început protocolul de resuscitare împreună cu un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă, sosit de asemenea la locul evenimentului.

În ciuda eforturilor depuse de cadrele medicale, bărbatul nu a mai putut fi salvat.

Poliţiştii şi procurorii au început cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care a avut loc accidentul.

Sursa : news.ro

Sărbătoare importantă, astăzi! L-au ars și i-au bătut cuie în tălpi! Rugăciunea către Sfântul Trifon te scapă de tot rău... Vești fabuloase pentru părinții din România! Ce ajutor imens ar putea primi, cu o condiție...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x