Antena Căutare

Convorbirea telefonică dintre un soldat rus și mama sa. A sunat-o pentru a auzi o vorbă bună, însă a primit contrariul

Un soldat rus care a mers pe front pentru a scăpa de închisoare și-a sunat mama pentru puțină alinare, însă a primit o replică tăioasă. Ce i-a spus femeia când i-a spus că a fost capturat.

Un soldat rus care a mers pe front pentru a scăpa de închisoare și-a sunat mama, însă a primit o replică tăioasă. Ce i-a spus femeia când i-a spus că a fost capturat.

Getty Images

Un soldat rus a fost luat prizonier de soldații ucraineni care au auzit o convorbire dintre el și mama sa care i-a uimit. Bărbatul care ispășea o pedeapsă cu închisoarea de 22 de ani pentru crimă, și-a sunat mama din captivitate. Ucrainenilor nu le-a venit să creadă ce aud.

Conversația dintre soldatul rus și mama sa

Un ucrainean a postat în mediul online o filmare cu mai mulți soldați ruși capturați. Unul dintre ei a ales să meargă pe front pentru a mai ieși din închisoare.

Citește și: Motivul pentru care soldații ucraineni îşi ung gloanţele cu grăsime de porc pentru a le folosi în lupta cu cecenii

În filmarea postată pe Twitter, soldații ruși sunt întrebați pe rând de unde sunt, iar când ajunge în dreptul ultimului soldat, află că este vorba despre un condamnat la închisoare.

Soldat ucrainean: Pentru ce ai fost condamnat?

Prizonier rus: Pentru crimă.

Soldat ucrainean:De ce ai plecat (la război - n.r.)?

Prizonier rus: Am crezut că mi se reduce pedeapsa.

Alt soldat ucrainean [cel care filmează]: E ăla căruia i-a spus „mai bine mureai”. Mama lui. Soldat ucrainean: A, mama? Ai sunat-o pe mama ta? Și mama ta ți-a spus că mai bine mureai? La naiba! Ești singurul ei copil?

Prizonier rus: Singurul.

Soldat ucrainean: De cât timp ești în închisoare?

Prizonier rus: De 15 ani.

Soldat ucrainean: Și cât e pedeapsa totală?

Prizonier rus: 22 de ani. Am făcut 15. Urma să îmi mai adauge 22 de ani

Ucraineanul a povestit în mediul online și conversația dintre soldatul rus și mama sa.

Citește și: Momentul emoționant când un soldat ucrainean cântă piesa câștigătoare de la Eurovision 2022, pe sunetul bombelor VIDEO

„Mai mulți soldați din Rusia, atât mobilizați, cât și condamnați, au fost capturați. Unul dintre ei executa o condamnare de 22 de ani. Copil singur la părinți, când și-a sunat mama, aceasta i-a spus că mai bine murea”, potrivit contului de Twitter Wartranslated, care a tradus dialogul dintre soldații ucraineni și prizonierii ruși.

Când e bine și când nu să plătești cu numerar. Diferența pe care o faci când achiți cu cash... (P) Sondaj eJobs: 46% dintre angajați lucrează exclusiv de la birou. Aproape 20% continuă să lucreze 100% remote...
Procrastinarea poate fi un semn al problemelor serioase de sănătate. Află explicațiile specialiștilor
Procrastinarea poate fi un semn al problemelor serioase de sănătate, spun experții. Însă ce...
Horoscopul zilei de 29 ianuarie 2023. Peștii au parte de câștiguri financiare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 ianuarie 2023 vine cu vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Parteneri
Metode sustenabile pentru a slăbi sănătos. Ce sfaturi îți recomandă dieteticienii
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x