Antena Căutare

Copil de 13 ani, impuscat mortal cu o arma de vanatoare

Neglijenta parintilor curma viata copiilor. Aseara un copil de 13 ani a murit la Brasov impuscat in cap cu o pusca de vanatoare de prietenul lui de 12 ani. Mama unui dintre copii este cea care le-a dat arma, pentru a se juca pe camp, informeaza Mediafax.


Cei doi copii au luat arma de vanatoare si au inceput sa traga in joaca inspre cateva sticle. Prima data a tras baiatul de 13 ani, care apoi i-a inmanat arma prietenului sau. In timp ce baiatul de 12 ani tinea pusca in mana, aceasta s-a descarcat. Glontul i-a strapuns capul baiatului de 13 ani, care a cazut la pamant. Copilul impuscat a murit pe loc.

In acest moment, parintii si baiatul de 12 ani sunt audiati de catre politisti.

Luni seara, dupa accident, femeia a anuntat politia. Ea va fi acum cercetata penal pentru infractiuni privind regimul armelor si munitiilor, iar fiul sau, care a produs accidentul, impuscandu-si prietenul, va fi cercetat pentru omor din culpa, insa fara tragere la raspundere, avand varsta sub 14 ani.

foto: www.ls1tech.com

Primarul din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, audiat la DNA... Ultimul bilant al cutremurului din Japoni: 2400 de morti22...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x