Antena Căutare

A murit! După o noapte de agonie, inima lui nu a mai rezistat... Dumnezeu să-l odihnească!

S-a stins din viață copilul de șapte ani care a căzut luni într-o fântână adâncă de 4 metri! Medicii l-au resuscitat ore în șir, dar din păcare inima micuțului nu a mai rezistat. 

Inima lui nu a mai rezistat! S-a stins din viață copilul de șapte ani care a căzut luni într-o fântână adâncă de 4 metri! Care a fost starea băiețelului pe tot parcursul nopții

Băiețelul a fost declarat mort în această dimineață, după ce mai mulți medici au încercat resuscitarea și încălzirea corpului pe durata întregii nopți.

Micuțul a căzut luni într-o fântână aflată pe un câmp din apropierea localităţii Vârşolţ a fost scos de pompieri la suprafaţă, fără semne vitale.

Cea care i-a anunţat pe pompieri despre căderea copilului în fântână a fost chiar mama lui.

Pompierii au găsit băiatul abia după ce au scos mare parte din apa din fântână adâncă de patru metri, cu două motopompe.

Luni după masă, Secţia Şimleu Silvaniei şi Detaşamentul de pompieri Zalău au fost solicitate să intervină pentru a scoate un copil căzut accidental într-o fântână aflată pe un câmp din apropierea localităţii Vârşolţ. Copilul de şapte ani a fost găsit şi extras, a fost preluat de către echipajul de terapie intensivă mobilă şi s-au executat manevrele de resuscitare", se arată într-o informare de presă a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sălaj, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, victima a fost transportată în ambulanţă, fără a avea funcţii vitale, manevrele de resuscitare continuând pe timpul deplasării către UPU Zalău.

Credit foto: totuldespremame.ro

Mihai Constantinescu a făcut al treilea stop cardiac. Doar aparatele îl mai țin în viață... Ce este permis să faci atunci când organizezi înmormântarea unei persoane...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x