Antena Căutare

Coronavirus în România: Bogdan Aron, pacientul cu numărul 24 diagnosticat cu COVID-19 "Panica a fost amplificată de haosul din jur"

Bogdan Aron, partener la 2Performant, care de o săptămână este internat la spitalul Victor Babeș, a explicat cât de mult te afectează când descoperi că ești infectat cu acest virus care a reușit să oprească în loc întreaga planetă.

Coronavirus în România: Bogdan Aron, pacientul cu numărul 24 diagnosticat cu COVID-19 "Panica a fost amplificată de haosul din jur"
Bogdan Aron | Facebook/ Bogdan Aron

Cum se simt oamenii care au ieșit pozitiv la testarea pentru noul coronavirus? Cum este în spital în aceste zile? A explicat pentru revista BIZ, Bogdan Aron, partener la 2Performant, care de o săptămână este internat la spitalul Victor Babeș.

Întrebat dacă cum se simt și dacă este o boală grea, Bogdan a spus ca se simte bine, a fost panicat, însă din cauza haosului din jur.

"Fizic mă simt bine, provocarea a fost mai degrabă psihică și a fost amplificată de panica și de haosul din jur. Aș vrea în primul rând să vă spun că asemănarea cu gripa există, simptomele sunt cam aceleași – din câte mi le amintesc, pentru că n-am mai fost gripat de mult timp. De mai mulți ani mă vaccinez antigripal. DAR, și o zic foarte serios, cred că e un mare pericol să ne liniștim cu gândul că “e o gripă, am mai avut gripe, o să treacă…!"

Dosar penal pentru senatorul PNL depistat cu coronavirus! Vergil Chițac este la Terapie Intensivă: „Are nevoie de dovezi de umanitate din partea tuturor”​

Bogdan consideră că trebuie să fim mai precauți decât am fost la orice alt tip de răceală, gripă sau viroză, pentru a face față acestei situații.

Bogdan Aron a ajuns la spital după ce a simțit o stare de oboseală și a făcut febră 39,2˚C în seara în care a făcut testul.

Bărbatul este internat la Victor Babeș, unde cadrele medicale își iau meseria în serios în aceasta perioadă.

"Toată lumea de la Victor Babeș care s-a ocupat și se ocupă de mine mi-a lăsat o impresie foarte bună. Oamenii sunt competenți și empatici, le mulțumesc tuturor! Din păcate, cheia acum cred că nu este doar la priceperea medicilor și a asistentelor, ci mai mult la capacitatea sistemului de sănătate de a afla câte cazuri există cu adevărat și de a prelua și trata cazurile care devin grave. Condițiile sunt foarte bune, din multe puncte de vedere similare cu ce am văzut în sistemul medical privat", a povestit Bogdan Aron, pentru revista BIZ.

Bogdan a decis să-și spună povestea pe Facebook, pentru a afla cei care au avut contact cu el. Nu a fost primul lucru pe care l-a făcut ca să anunțe.

"Am sunat sau le-am scris cât mai multora dintre oamenii cu care mă întâlnisem în zilele anterioare. Apoi am apelat la Facebook, așa cum fac ori de câte ori sunt lucruri care țin de mine și care cred că sunt importante și pentru ceilalți. Acum, cu toată panica asta, mi s-a părut cu atât mai important să las deoparte rușinea și vinovăția și să acționez conform conștiinței mele de om care știe că nu e singur pe lume. Mi-a fost clar din start că mă aflu într-o situație cu potențial major de a deveni serioasă pentru mine și cei apropiați, dar și pentru toți oamenii pe care fără să vreau îi expusesem la virusul pe care îl purtam deja în acele momente" a povestit Bogdan.

Bărbatul nu știe de unde a luat virusul. A fost în contact cu cei din delegația de la Londra, însă nimeni nu a avut simptome. Perioada de izolare pentru ei a expirat, pentru că au trecut cele 14 zile de la contactul cu Bogdan. Acesta va sta în spital până când ies două teste consecutiv negative.

Bogdan Aron este partener în cadrul 2Performant.com – platformă de marketing care prin intermediul tehnologiei dezvoltate permite celor peste 600 de businessuri înscrise să lucreze cu oricât de mulți influenceri și afiliați. Bogdan are o experiență cumulată de peste 15 ani în mediul digital, este pasionat de tehnologie, finanțe, e-commerce și are un MBA obținut la Maastricht School of Management.

Europenii pregătesc măsuri concertate împotriva noului coronavirus, lumea se ghemuieşte​

Dosar penal pentru senatorul PNL depistat cu coronavirus! Vergil Chițac este la Terapie Intensivă: „Are nevoie de dovezi... Cum să câștigi bani chiar dacă ești la pensie? Top 5 metode...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x