Căutare Live

Dosar penal pentru senatorul PNL depistat cu coronavirus! Vergil Chițac este la Terapie Intensivă: „Are nevoie de dovezi de umanitate din partea tuturor”

Senatorul PNL, Vergil Chițac, care ar fi infectat mai multe persoane cu coronavirus, s-a ales cu dosar penal.

Parchetul General s-a autosesizat în cazul senatorului Vergil Chiţac. Pe numele acestuia a fost deschis un dosar penal privind zădărnicirea combaterii bolilor după ce s-a întâlnit cu mai multe persoane deşi a luat contact cu un caz confirmat de infectare cu COVID-19.

Procurorii notează că aceste întâlniri au avut loc atât în privat, cât şi la evenimente publice.

Senatorul Vergil Chițac, diagnosticat în urmă cu câteva zile cu noul coronavirus, a fost transferat la Terapie Intensivă, iar despre această situație a scris fiica lui, într-o postare pe Facebook.

Irina, fiica senatorului Vergil Chițac, infectat cu coronavirus, a anunțat luni pe Facebook că tatăl său a fost mutat la secția de terapie intensivă a spitalului de Boli Infecțioase din Constanța.

De asemenea, ea a dezvăluit că și ea, dar și mama și fratele ei au fost depistați pozitiv.

„Tatal meu este un om bolnav in spital, care se ingrijoreaza pentru sotia si fiul sau care sunt si ei internati in spital, care si-a petrecut ultimele trei zile ajutat sa respire si care a fost mutat ieri la terapie intensiva. In aceste momente tatal meu are nevoie de suport, de rugaciune si de dovezi de umanitate din partea tuturor. Inainte de toate, parlamentari, asistente, avocati, soferi, suntem toti tati, mame, fiice, fii, frati, surori, prieteni si OAMENI”, a scris fiica lui Chițac pe Facebook.

Chițac a fost criticat dur pentru faptul că a refuzat transportul cu izoleta la spital. El a fost primul senator diagnosticat cu noul coronavirus din România.

Câte teste pentru depistarea coronavirusului mai sunt în România, în acest moment? Ministerul Sănătății, informații ofic... Coronavirus în România: Bogdan Aron, pacientul cu numărul 24 diagnosticat cu COVID-19 "Panica a fost amplificată de...
Ultimele știri