Antena Căutare

Credea că are o carie, dar înăuntru era un gândac care-i devora carnea

Madelein Carelse, o femeie de 43 de ani din Africa de Sud, simțea o durea insuportabilă de măsea. După ce a vizitat doi medici dentiști aceasta a aflat că suferea de o boală extrem de gravă.

Madelein Carelse, o femeie de 43 de ani din Africa de Sud, simțea o durea insuportabilă de măsea. După ce a vizitat doi medici dentiști aceasta a aflat că suferea de o boală extrem de gravă.

După ce a început să simtă o durere de măsea, femeia s-a dus la un cabinet stomatologic din Vanderbijlpark. Acolo, dentistul i-a administrat inițial antibiotice, pentru a-i opri infecția. După câteva zile, femeia a acuzat dureri insuportabile. Aceasta a început să aibă dificultăți atunci când respira, iar după ceva timp i-a apărut o pată negricioasă, pe gât.

Credea că are o carie, dar înăuntru era un gândac care-i devora carnea

Observând că starea se agrava pe zi ce trece aceasta a hotărât să ceară părerea altui medic stomatolog. Medicul i-a spus că "ceva clar nu este în regulă".

După câteva zile, Madelein a aflat că suferea de o boală extrem de gravă, fasciită necrozantă, o afecțiune mortală, cauzată de o bacterie extrem de periculoasă, cunoscută și sub denumirea de "boala care devorează carnea". Aceasta afectează țesuturile moi și, ulterior, cuprinde întreg corpul.

Medicii i-au înlăturat femeii porțiunea afectată, pentru a împiedica boala să-i macine organele vitale. Pe aceasta o așteaptă mai multe operații estetice extrem de complicate, prin care să i se refacă pielea de pe gât și de pe bărbie, zone grav afectate.

Sursă foto: Realitatea

Pe ce dăm banii. Românii, pe ultimul loc în UE la cheltuielile gospodăriilor, pentru recreaţie şi cultură... Bacalaureat la Penitenciarul Poarta Albă. Un candidat a susținut examenul maturității din închisoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x