Antena Căutare

Bacalaureat la Penitenciarul Poarta Albă. Un candidat a susținut examenul maturității din închisoare

Azi a avut loc proba obligatorie a profilului din cadrul examenului de Bacalaureat 2019. Potrivit Ministerului Educatiei Natioanle, la aceasta proba scrisa s-au inscrie, in județul Constata, 4691 candidati. Dintre acestia, unul a sustinut examenul maturitatii din inchisoare.

Azi a avut loc proba obligatorie a profilului din cadrul examenului de Bacalaureat 2019. Potrivit Ministerului Educației Națioanle, la această probă scrisă s-au înscrie, în județul Constața, 4691 candidați. Dintre aceștia, unul a susținut examenul maturității din închisoare.

Potrivit ISJ Constanța, din 4691 de candidați înscriși, 3590 s-au înscris la proba scrisă la Matematică și alți 1101 la proba scrisă la Istorie.

Anul acesta, la examenul de Bacalaureat 2019, sesiunea de vară, s-au înscris un număr de 136.087 de candidaţi (116.316 din promoţia curentă şi 19.771 din promoţiile anterioare) în toată țara.

Marți s-a desfășurat prima probă scrisă obligatorie, cea la Limba Română și limba maternă. Limbi materne: maghiară, germană, sârbă, croată, slovacă, turcă, ucraineană şi italiană.

Ultima probă scrisă a examenului de Bacalaureat 2019 va avea loc mâine, 4 iulie, aceasta fiind proba la alegere în funcție de profil.

Citește și: Edu.ro Bacalaureat 2019 - Istorie și Matematică începe azi! Subiecte și ce trebuie să știi

Un candidat a susținut examenul de Bacalaureat din Penitenciarul Poarta Albă

Astăzi, 3 iulie, a avut loc proba obligatorie a profilului. La această probă, în Constanța s-au înscris 4385, dintre care 165 au absentat. În același timp, niciun candidat din acest județ nu a fost eliminat pentru fraudă.

De menționat este faptul că, în județul Constanța, 13 candidați au susținut examenul de Bacalaureat în condiții speciale. Dintre aceștia, un candidat a dat BAC-ul din închisoare, iar restul în alte condiții din cauza problemelor de sănătate.

Citește și: Barem Matematică BAC 2019: Cum se rezolvă subiectele și notă

Credea că are o carie, dar înăuntru era un gândac care-i devora carnea... Românii nu mai fac copii, iar mortalitatea este în creștere! Priecțiile privind populația țării, îngrijorătoare: ”Români...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x