Live acumGazda perfecta (r)
Prime Time 20:00Sacrificiul

Alertă maximă în toată țara! Un criminal și violator extrem de periculos a evadat! Polițiștii cer ajutorul populație pentru găsirea lui! Cum arată ucigașul - Video

Este stare de alertă în țară, după ce un criminal și violator a evadat de la un punct de lucru aflat în afara Penitenciarului Focșani. Individul în vârstă de 39 de ani este considerat extrem de periculos şi fusese condamnat pentru că a violat şi a ucis o bătrână bolnavă psihic.

Este stare de alertă în țară, după ce un criminal și violator a evadat de la un punct de lucru aflat în afara Penitenciarului Focșani. Individul în vârstă de 39 de ani este considerat extrem de periculos şi fusese condamnat pentru că a violat şi a ucis o bătrână bolnavă psihic.

După ce s-a dat alarma, a început desfăşurarea de forţe atât în aer, cât şi la sol. Peste 150 de poliţişti şi jandarmi au periat toate casele părăsite, dar şi albiile râurilor şi pădurile.

„Am organizat filtre pe raza întregului judeţ, au fost informate judeţele limitrofe. /TAIE / a fost adus şi un elicopter al Inspectoratului General al Aviaţiei”, a declarat comisarul șef Zoreel Burlan, purtător de cuvânt al IPJ Vrancea.

Individul de 39 de ani a reuşit să scape după ce a luat prânzul la punctul de lucru unde muncea.

Bărbatul era îmbrăcat cu o pereche de pantaloni albaştri, bluză de trening bleumarin şi bocanci.

Acesta este considerat extrem de periculos. A fost condamnat în anul 2005 la 22 de ani de închisoare după ce a violat şi ucis o femeie de 74 de ani, bolnavă psihic. În prezent era încadrat în regim deschis, iar de mai bine de jumătate de an lucra la construcţia unor hale într-o fermă din Goleşti, Vrancea.

„Deţinutul a fost analizat în cadrul comisiei de inidividualizare a regimului în anul 2018 şi a fost trecut la regimul deschis, deoarece îndeplinea condiţiile. Era sub supraveghere, era însoţit de către un funcţionar public cu statut special”, a declarat comisarul șef Georgeta Gură, purtător de cuvânt al Penitenciarului Focșani.

Acesta este al doilea astfel de incident din acest an în judeţul Vrancea. În luna aprilie, un alt deţinut a reuşit să fugă de la un punct de lucru şi a fost găsit după şase ore.