Antena Căutare

Cristian Cioaca nu a fost niciodata examinat psihologic, dupa disparitia Elodiei Ghinescu

Cristian Cioaca nu s-a intalnit niciodata cu psihologii de la IPJ Arges. Asta inseamna ca de aproape cinci ani, de cand a fost transferat aici, politistul nu a fost expertizat psihologic.

Sefii lui Cioaca spun ca acesta nici nu trebuia sa treaca pragul psihologilor mai devreme pentru ca, a fost pus la dispozitia anchetatorilor in cazul disparitei sotiei sale.

“Era pus la dispozitia cadrelor. Nu a fost expertizat pentru ca in astfel de situatii, politistii trebuie sa treaca examenul o data la cinci ani. Nu purta nici pistol, nu i se dadea voie sa conduca masinile unitatii, nu efectua munca de cercetare panal, nu dadea sanctiuni contraventionale”, a declarat comisarul-sef Danut Dinu, de la IPJ Arges.

Ieri, judecatorii care au decis ca Cristian Cioaca sa ramana dupa gratii au cerut ca fostului politist sa-i fie facut un examen psihologc.

Foto: Intact Images

Un fazan a provocat un grav accident rutier, in judetul Timis... Doi cadeti din Constanta, studenti pentru trei luni la una dintre cele mai prestigioase academii navale din lume...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x