Antena Căutare

CT Popescu: Jurnalistii s-au indreptat spre zona mecanicilor auto

Cunoscutul om de presa Cristian Tudor Popescu a comentat duminica, intr-o emisiune TV statutul si situatia in care a ajuns presa din Romania.

Intrebat despre asteptarile si schimbarile care vor avea loc in interiorul bransei jurnalistul s-a declarat mai mult decat rezervat.

"Nu mai am nicio asteptare. Fac aceasta meserie in continuare fara entuziasmul de odinioara. Nu mai este posibila reglementarea. A fost odata. Lucrurile au degenerat. Inca nu am atins fundul gropii. Dupa ce lucrurile au devenit grotesti si insuportabile poate atunci sa se trezeasca constiinta de breasla. Deja aceasta meserie s-a destructurat intr-un sens care nici macar nu este blamabil. Mecanicii auto nu au congrese, morala, deontologie. Ori spre asta s-a indreptat breasla noastra. Jurnalistii s-au atomizat. Nu-i intereseaza si nu au dorinta sa realizeze solutii colective", a spus CTP duminica, in cadrul unei emisiuni TV.

In emisiune a intervenit si Andreea Marin Banica, fosta vedeta a televiziunii publice de stat atragand atentia asupra creearii si cunoasterii legislatiei in domeniu.


"Ai nevoie de un cadru legislativ ca sa te poti folosi de el. In momentul in care il, cum e de exemplu un cod civil al muncii, trebuie sa stii ce contine el, cu ce arme te aperi. [...] Cand simti ca esti neindreptatit trebuie sa actionezi, pentru ca astfel nu ai de ce sa te plangi. Eu am castigat doua procese si sunt pe cale sa il castig si pe al treilea", a spus si aceasta.

Foto: Intact Images

Barbatul care a intepat mai multe femei cu un ac in tramvaiul 41, condamnat la 1 an si 10 luni cu suspendare... Dublu asasinat in Hunedoara: O mama si copilul ei au fost gasiti morti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x