Antena Căutare

Culmea educației! A fost UMILITĂ de profesori pentru că este săracă!

Umilită de profesori pentru că e săracă! Diana e un copil foarte cuminte şi silitor. Are diplome peste diplome, a învăţat limba coreană singură, cântă la chitară, face tablouri, e căpitan al echipei de fotbal, preşedinte al copiilor şi lista poate continua

Umilită de profesori pentru că e săracă! Diana e un copil foarte cuminte şi silitor. Are diplome peste diplome, a învăţat limba coreană singură, cântă la chitară, face tablouri, e căpitan al echipei de fotbal, preşedinte al copiilor şi lista poate continua.

A ajuns unde este pentru că a crezut în visele ei. Însă de curând dascălii i-au tăiat dreptul la vise! S-a întâmplat după ce a avut îndrăzneala să-i scrie lui Moş Crăciun şi să-i spună ce-şi doreşte anul acesta de sărbători.

Un copil de 14 ani a fost pus la zid pentru că a îndrăznit să viseze. Totul a început de la o scrisoare neintentionata

Da, o scrisoare către Moş Crăciun.
"Dragă Moşule,

Ce îmi doresc doresc eu de Crăciun este să am parte de unul cum nu am mai avut până acum, să simt minunata magie a acestei sărbători, să fiu şi eu măcar o dată fericită În primul rând îmi doresc un telefon, pentru că al meu nu merge prea bine. Mi-am mai dorit un palton, o chitară, ghetuţe noi şi table de joc. Orice mi-ai aduce, Moşule, până şi un pufulete, eu tot te iubesc numai că ai avut intenţia de a mă asculta."

Diana e un copil simplu, care îţi rupe inima cu modestia ei. Locuieşte împreună cu singurul om pe care îl are pe această lume, mama ei, în două cămăruţe neîncălzite. Femeia se chinuie să umple butelia cu gaz, ca să nu îngheţe în casă. Ştie că nu e bogată, dar mai ştie că trebuie să fie demnă. Aşa că nu se plânge şi nu vrea mai mult decât are nevoie.

I-a plăcut mereu înveţe, însă scandalul de la şcoală, care a izbucnit după ce i-a scris lui Moş Crăciun a doborât-o!

SFÂNTUL SPIRIDON, făcătorul de minuni! Semnificația importantă a acestei zile pentru credincioși: Ce este bine să eviți... Tradiții și superstiții pentru sărbători: Ce trebuie să NU facem de Nașterea Domnului și de Anul Nou ca să ne meargă bin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x