Antena Căutare

Cum va circula metroul în perioada sărbătorilor. Care este programul Metrorex de Crăciun 

Compania Metrorex a anunțat care este programul trenurilor în perioada sărbătorilor. 

Care este programul Metrorex de Crăciun
Care este programul garniturilor de metrou în perioada Crăciunului | Shutterstock

Cum vor circula garniturile de metrou în perioada Crăciunului. Potrivit clubferoviar.ro, Metrorex a anunțat că în zilele de 25, 26, 27 decembrie, zile libere legale, garniturile de metrou vor circula conform graficelor care sunt valabile și pentru zilele de weekend și sărbători legale.

Citește și: ”Acasă de Crăciun” cu Ștefan Bănică și invitații săi, show de excepție pe 25 decembrie, de la 23:45, la Antena 1

Pe Magistrala 1 - Republica/Dristor 2, Magistrala 2 - Berceni/Pipera, Magistrala 3 - Anghel Saligny/Preciziei, Magistrala 4 - Gara de Nord/Străulești și Magistrala 5 - Eroilor/ Râul Doamnei, garniturile de tren vor circula la un interval de 9 minute.

În comunicatul emis de Metrorex se mai precizează că în funcție de numărul de călători este posibilă suplimentarea garniturilor de tren, chiar dacă este vorba despre zile libere legale.

Anul trecut, metroul a funcționat similar pentru zilele de 25, 26, 27, 28, 29 decembrie, adică la fel ca în weekend sau în zilele de sărbătoare, iar în noaptea de Revelion, trenurile au circulat toată noapte, la un interval de 10 sau 20 de minute.

Măsurile împotriva transmiterii Covid-19 anunțate de Metrorex

Metrorex a luat măsuri încă de la începutul pandemiei împotriva transmiterii temutului virus. Călătorii sunt rugați fie prin intermediul mesajele scrise, fie prin mesaje sonore să fie responsabili și să păstreze regulile de siguranță:

-Purtați masca;

-Păstrați distanță fizică de siguranță față de ceilalți călători;

-Evitați contactul cu suprafețele comune;

-În măsură în care este posibil, va rugăm să va planificați călătoria cu metroul în afară intervalelor 07.00 – 09.00 și 17.00 – 20.00, intervale când se înregistrează un trafic ridicat de călători.

- Intervalele de succedare a garniturilor de metrou le găsiți pe site-ul Metrorex și le puteți folosi când veți stabili oră la care va decalați programul de lucru

-Utilizați pentru staționare spațiile semnalizate în acest sens.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: De Crăciun, Antena 1 a pregătit zile cu magie pentru toată familia

Mesaje și urări de Crăciun. Idei de SMS pe care le poți trimite celor dragi... Zile libere legale 2021. Câte dintre ele pică în timpul săptămânii și câte în weekend...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x